Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Do tego masz rację, że spryciule, bo jak by się wszyscy dowiedzieli, że ja za granice jadę, to każdy by chciał. A tu niestety jedni Londyn (podobno nie ma takiego miasta), a drudzy Lądek. Jak dobrze, że przygotowana jestem.
Wiosenna Wlkp pisze:Bardzo ładnie Rachel. Ja dzisiaj weszłam już na 180 i nadal "nie zagospodarowana". Tak myślę,a może w ramach NFZ przewidziane są też ... sanatoria zagraniczne i potrzebna jest wiza... za którą przecież się czeka... więc ja to rozumiem i nie marudzę...żeby tylko nie trzeba było lecieć samolotem.
Wiosenna chyba nie tylko Ty pojedziesz za granicę na Mazurach to samo. U mnie wczoraj stanęło 328 nr a u mamylki 120 i też nie mamy przydziału. A nuż zbierze się cała paczka Pozdrawiam cieplutko
Witam w niedzielny poranek.Tak czekamy niecierpliwie tyle czasu na wyjazd a jak się pojedzie to te 21 dni zlecą jak Mig 16 po niebie. Znów nastanie pustka i 3 latka czekania.
xzibi wlpk pisze:Witam w niedzielny poranek.Tak czekamy niecierpliwie tyle czasu na wyjazd a jak się pojedzie to te 21 dni zlecą jak Mig 16 po niebie. Znów nastanie pustka i 3 latka czekania.
A ja tam jestem cierpliwa. Chcę wyjechać gdy będzie ciepło a to nieprędko nastąpi. Po powrocie z sanatorium też nie zapanuje na 3 lata pustka. W końcu co rok mamy urlop i każdy w tym czasie gdzieś wypoczywa. Czy to musi być sanatorium podarowane do miejscowości która akurat nam nie odpowiada? Albo termin nam nie pasuje? Nikt nikomu nie zabrania wyjechać tam gdzie chce i w terminie jakim chce, a i zabiegi też możemy sobie zafundować jakie nam odpowiadają. Cierpliwości