kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Wiosenna Wlkp
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2013 18:08

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: Wiosenna Wlkp »

No co ty Ibizka :serce: mam nowy od tamtego roku, ,światowa jestem :) . Chyba w poniedziałek skoczę po szampana, bo mam intuicje...kobiecą.
Wiosenna Wlkp
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2013 18:08

Post autor: Wiosenna Wlkp »

Do tego masz rację, że spryciule, bo jak by się wszyscy dowiedzieli, że ja za granice jadę, to każdy by chciał. A tu niestety jedni Londyn (podobno nie ma takiego miasta), a drudzy Lądek. Jak dobrze, że przygotowana jestem.
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

A no widziśz w Londynie byłam 1 raz , a w Lądku 6 razy i będzie następny. :serce: :serce: :serce: Pozdrawiam.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Wiosenna Wlkp pisze:Bardzo ładnie Rachel. Ja dzisiaj weszłam już na 180 i nadal "nie zagospodarowana". Tak myślę,a może w ramach NFZ przewidziane są też ... sanatoria zagraniczne ;) i potrzebna jest wiza... za którą przecież się czeka... więc ja to rozumiem i nie marudzę...żeby tylko nie trzeba było lecieć samolotem.
Wiosenna chyba nie tylko Ty pojedziesz za granicę :) na Mazurach to samo. U mnie wczoraj stanęło 328 nr a u mamylki 120 i też nie mamy przydziału. A nuż zbierze się cała paczka :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam cieplutko :serce:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Yoko91 pisze:A no widziśz w Londynie byłam 1 raz , a w Lądku 6 razy i będzie następny. :serce: :serce: :serce: Pozdrawiam.
A u mnie 9:2 dla Lądka i też będzie następny... :serce: :serce: :serce: :)
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy

Post autor: rybka »

Wiosenna, trzymam kciuki za szampana! :) , bo mnie nie zawiodła. Pozdrawiam
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

rybka slask, myślałam że tylko ja lubię takie przysłowiowe dziury. Jesteś nie do pobicia. :) Pozdrowionka
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Post autor: xzibi »

Witam w niedzielny poranek.Tak czekamy niecierpliwie tyle czasu na wyjazd a jak się pojedzie to te 21 dni zlecą jak Mig 16 po niebie. Znów nastanie pustka i 3 latka czekania.
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

xzibi wlpk pisze:Witam w niedzielny poranek.Tak czekamy niecierpliwie tyle czasu na wyjazd a jak się pojedzie to te 21 dni zlecą jak Mig 16 po niebie. Znów nastanie pustka i 3 latka czekania.
A ja tam jestem cierpliwa. Chcę wyjechać gdy będzie ciepło a to nieprędko nastąpi. Po powrocie z sanatorium też nie zapanuje na 3 lata pustka. W końcu co rok mamy urlop i każdy w tym czasie gdzieś wypoczywa. Czy to musi być sanatorium podarowane do miejscowości która akurat nam nie odpowiada? Albo termin nam nie pasuje? Nikt nikomu nie zabrania wyjechać tam gdzie chce i w terminie jakim chce, a i zabiegi też możemy sobie zafundować jakie nam odpowiadają. Cierpliwości :)
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Ładnie dzień się zaczyna. Myślę, że w tak ładny dzień numerki będą szybko spadały. :kwiat:
Zablokowany