Sanatorium Wital w Gołdapi

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Re: Wital

Post autor: zebra »

Ha ha z tymi komarami to nie strasz ludzi :lol: . Byłam maj/czerwiec 2014. Wieczór , panowie dbający o otoczenie wokół sanatorium chodzą z agregatami i opryskują krzewy, więc jeśli są , to jak wszędzie. Poza tym wszystko jak wyżej się zgadza.jak dla mnie za mało w okolicy miejsc do potańczenia, zostaje kawiarnia w sanatorium ;) . a wiadomo ,jak jest konkurencja to jest w czym wybierać. Okolica piękna , czyste jezioro ,powietrze super, do tego fajne towarzystwo i ok.. Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych kuracjuszy. Ciekawe czy Misiek jeszcze podróżuje ? :kwiat:
eborowska25
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 lis 2014 15:11
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Re: Wital

Post autor: eborowska25 »

a czy nie ma problemu z przepustkami?
wawaleszek
Na forum od: 11 kwie 2016 16:55
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Sanatorium Wital w Gołdapi

Post autor: wawaleszek »

Witam
Jadę do Gołdapi 24 sierpnia. Czy ma ktoś informacje jak tam jest ze spinningowaniem? Przecież po męczących zabiegach trzeba coś robić ;-) Czy można na miejscu wykupić zezwolenie?
Pozdrawiam wszystkich zesłańców w tym terminie co ja
elaelblag
Na forum od: 18 gru 2015 12:05
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: elaelblag »

Witam
- jestem z Elbląga i mam się stawić w Gołdapi na turnus od 06.05.2016 do 29.05.2016,
- jeśli ktoś jedzie własnym pojazdem i ma wolne miejsce, a pod drodze może zahaczyć o Elbląg to proszę o kontakt na forum - oczywiście partycypuję w kosztach :D .
Pozdrawiam - Ela.
Awatar użytkownika
malinazolsztyna
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 mar 2016 18:54
Staż sanatoryjny: 5