Sanatorium Wital w Gołdapi
-
zebra
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 lis 2014 17:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
Re: Wital
Ha ha z tymi komarami to nie strasz ludzi
. Byłam maj/czerwiec 2014. Wieczór , panowie dbający o otoczenie wokół sanatorium chodzą z agregatami i opryskują krzewy, więc jeśli są , to jak wszędzie. Poza tym wszystko jak wyżej się zgadza.jak dla mnie za mało w okolicy miejsc do potańczenia, zostaje kawiarnia w sanatorium
. a wiadomo ,jak jest konkurencja to jest w czym wybierać. Okolica piękna , czyste jezioro ,powietrze super, do tego fajne towarzystwo i ok.. Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych kuracjuszy. Ciekawe czy Misiek jeszcze podróżuje ? 
-
eborowska25
- Kuracjusz

- Na forum od: 02 lis 2014 15:11
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
-
wawaleszek
- Na forum od: 11 kwie 2016 16:55
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Sanatorium Wital w Gołdapi
Witam
Jadę do Gołdapi 24 sierpnia. Czy ma ktoś informacje jak tam jest ze spinningowaniem? Przecież po męczących zabiegach trzeba coś robić
Czy można na miejscu wykupić zezwolenie?
Pozdrawiam wszystkich zesłańców w tym terminie co ja
Jadę do Gołdapi 24 sierpnia. Czy ma ktoś informacje jak tam jest ze spinningowaniem? Przecież po męczących zabiegach trzeba coś robić
Pozdrawiam wszystkich zesłańców w tym terminie co ja
-
elaelblag
- Na forum od: 18 gru 2015 12:05
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Sanatorium Wital w Gołdapi
Witam
- jestem z Elbląga i mam się stawić w Gołdapi na turnus od 06.05.2016 do 29.05.2016,
- jeśli ktoś jedzie własnym pojazdem i ma wolne miejsce, a pod drodze może zahaczyć o Elbląg to proszę o kontakt na forum - oczywiście partycypuję w kosztach
.
Pozdrawiam - Ela.
- jestem z Elbląga i mam się stawić w Gołdapi na turnus od 06.05.2016 do 29.05.2016,
- jeśli ktoś jedzie własnym pojazdem i ma wolne miejsce, a pod drodze może zahaczyć o Elbląg to proszę o kontakt na forum - oczywiście partycypuję w kosztach
Pozdrawiam - Ela.
- malinazolsztyna
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 07 mar 2016 18:54
- Staż sanatoryjny: 5