Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zbl63 pisze:Nie nastawiajcie się negatywnie i nie narzekajcie w Kujawiaku są dobre warunki zakwaterowania pokoje 2 osobowe z łazienkami
wyżywienie smaczne i wystarczających ilościach.
Personel bardzo miły łącznie z pielęgniarkami
Można brać przepustki np.do godz.24 na powrót do ośrodka
Byłam w kwietniu 2016 nie spotkałam nikogo kto by narzekał choć pewnie są i tacy co się nic nie podoba
ale takie osoby omijam szerokim łukiem
Zyczę dobranego towarzystwa i super rehabilitacji
Pozdrawiam
Witam
Ja od początku mam pozytywne nastawienie do tego wyjazdu. Otrzymałam rekomendację od znajomej, która była w tamtym roku i nie narzekała. Mieszkała w pokoju dwuosobowym i trafiła na fajną współlokatorkę. Moja obawa dotyczy towarzystwa w pokoju Będę starała się o to, aby mi nikogo nie dokwaterowali. Jedynki były już zajęte i nie udało mi się zarezerwować Może jakaś podpowiedź jak to zrobić?
Pozdrawiam Ania
Witaj. Najlepiej pozytywnie nastawić się do ludzi i uśmiechać się serdecznie . Wielu może mieć takie obawy jak Ty i co wtedy? . Będzie dobrze i nie martw się na zapas Pozdrawiam i życzę miłego pobytu,owocnej kuracji,trafionych zabiegów.
Betina71 pisze:Witaj. Najlepiej pozytywnie nastawić się do ludzi i uśmiechać się serdecznie . Wielu może mieć takie obawy jak Ty i co wtedy? . Będzie dobrze i nie martw się na zapas Pozdrawiam i życzę miłego pobytu,owocnej kuracji,trafionych zabiegów.
Dziękuję za miłe słowa Wierzę w to, że pobyt będzie udany, a nadszarpnięte zdrowie powróci na trochę, a może na trochę dłużej niż trochę