Inowrocław 21.06 - 14.07.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2013 17:36
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy

Re: Inowrocław 21.06 - 14.07.2016

Post autor: ania1961 »

zbl63 pisze:Nie nastawiajcie się negatywnie i nie narzekajcie w Kujawiaku są dobre warunki zakwaterowania pokoje 2 osobowe z łazienkami
wyżywienie smaczne i wystarczających ilościach.
Personel bardzo miły łącznie z pielęgniarkami
Można brać przepustki np.do godz.24 na powrót do ośrodka
Byłam w kwietniu 2016 nie spotkałam nikogo kto by narzekał choć pewnie są i tacy co się nic nie podoba
ale takie osoby omijam szerokim łukiem
Zyczę dobranego towarzystwa i super rehabilitacji
Pozdrawiam
Witam
Ja od początku mam pozytywne nastawienie do tego wyjazdu. Otrzymałam rekomendację od znajomej, która była w tamtym roku i nie narzekała. Mieszkała w pokoju dwuosobowym i trafiła na fajną współlokatorkę. Moja obawa dotyczy towarzystwa w pokoju :-( Będę starała się o to, aby mi nikogo nie dokwaterowali. Jedynki były już zajęte i nie udało mi się zarezerwować :-( Może jakaś podpowiedź jak to zrobić? :?:
Pozdrawiam Ania
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Witaj. Najlepiej pozytywnie nastawić się do ludzi i uśmiechać się serdecznie :) . Wielu może mieć takie obawy jak Ty i co wtedy? ;) :kwiat: . Będzie dobrze i nie martw się na zapas :lol: Pozdrawiam i życzę miłego pobytu,owocnej kuracji,trafionych zabiegów.
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2013 17:36
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy

Post autor: ania1961 »

Betina71 pisze:Witaj. Najlepiej pozytywnie nastawić się do ludzi i uśmiechać się serdecznie :) . Wielu może mieć takie obawy jak Ty i co wtedy? ;) :kwiat: . Będzie dobrze i nie martw się na zapas :lol: Pozdrawiam i życzę miłego pobytu,owocnej kuracji,trafionych zabiegów.
Dziękuję za miłe słowa :kwiat: Wierzę w to, że pobyt będzie udany, a nadszarpnięte zdrowie powróci na trochę, a może na trochę dłużej niż trochę :)
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

W wielkim stopniu to zależy od Ciebie :kwiat: trzymam kciuki ;)
ODPOWIEDZ