Szczawnica Zdrój Papiernik
-
ilonusia321
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2015 15:41
Szczawnica Zdrój Papiernik
-
hala5102
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Szczawnica Zdrój Papiernik
-
ilonusia321
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2015 15:41
-
hala5102
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
PS. Ja w tym roku jadę w sierpniu do Polańczyka... prywatnie. Na przydział z funduszu muszę niestety czekać do przyszłego roku
Oczywiście poza Świnoujściem.
W tym roku również tam pobędę przez 2 tygodnie i w zasadzie pomalutku przymierzam się
do pakowania. Wyjazd 20 czerwca do Dzwonkówki.
Planowałem do Nauczyciela bo nieco taniej, a standard podobny, ale już w styczniu nie załapałem się na jedynkę.
Była wprawdzie jedna typu studio, ale studio to studio, a jeżeli jedzie się prywatnie to chce się mieć ten komfort prywatności.
Co do Papiernika to opinie są takie różne. Do Papiernika chodziliśmy z Nauczyciela potańczyć, ale było to około 20 lat temu.
Dzisiaj jedynie byle jaki (jeżeli chodzi o granie) Hutnik i troszkę lepiej w Budowlanych i to koniec.
Podobno jeszcze w Willa Marta, ale z Dzwonkówki lub Nauczyciela to jednak kawałek drogi.
pozdrawiam tych którzy wybierają się do Szczawnicy
-
HETFIELD34
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 04 gru 2015 19:16
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Pokoje jedno i dwu osobowe, bez telewizorów (sala TV na każdym piętrze wspólna ) internet Wi-Fi bezpłatny , ale działający tylko blisko recepcji. To co jest niebywałym plusem to kuchnia i smaczne domowe jedzenie, praktycznie zerowa powtarzalność posiłków, porcje wystarczające, początkowo myślałem że trochę schudnę przez tę kuchnię a okazało się że przytyłem 3 kilo
Ilość zabiegów wystarczająca jak dla mnie choć nie mam porównania jako takiego bo byłem drugi raz a wcześniej jakieś 20 lat temu ...Ja tam się na nic nie nastawiałem jadąc tam, na żadne luksusy i nawet na to że cokolwiek mi to pomoże na mój kręgosłup (o dziwo efekty przyszły , pomogło ) Nie wiem jaką osobą jesteś, w jakim wieku i czego oczekujesz i na co liczysz, w razie jakichkolwiek pytań służę pomocą i odpowiem chętnie na każde pytanie. Podsumowując ja wspominam miło, choć na początku lekki szok, a teraz jestem gotów za rok pojechać tam znów...(choć podobno mają to zamykać i remontować ) Pozdrawiam.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 103 razy
- Podziękowano: 76 razy
może nie mam najświeższych informacji , ale rok temu tak było . Na własne oczy widziałam i uszy słyszałam
- RenataKce82
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2014 17:08
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3