U mnie ostatnie przygotowania do wyjazdu, relację z pobytu zdam po powrocie
Krynica Zdrój -Leśnik Drzewiarz od 15-06-2016 z ZUS
Re: Krynica Zdrój -Leśnik Drzewiarz od 15-06-2016 z ZUS
Pozdrawiam
Super pogody,miłego, wypoczynku,wspaniałego towarzystwa , poprawy stanu zdrowia (dzięki trafnie wybranym zabiegom)życzę i razem z Marysią oczekujemy na relację z pobytu w Leśniku:-).
-
babie lato
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2016 19:20
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
-
Wodniczka
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 31 mar 2016 20:05
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Oto jestem-wróciłam
myslę,że nikt nie był głodny.Remont w niewielu pomieszczeniach trwał ale nieuciążliwy (malowanie ścian ,układanie wykładziny).Tam gdzie było wiercenie ( ale krótko )rekompensowano dodatkowymi zabiegami w SPA.No i towarzystwo super i Ci bliżsi(poznałam miłych ,sympatycznych i wesołych ludzi)oraz cały turnus.Myslę ,że to za sprawą przyjaznego usposobienia i Waszych dobrych życzeń. Krynica piękna ,zabiegów dużo więc wolnego czasu niewiele - chętnie tam jeszcze powrócę. Źyczę Wam wszystkim równie udanego turnusu, przy sprzyjającej jak mi pogodzie.Zabierajcie z sobą optymizm i dobre humory a będzie ok.
Czekam również na Wasze relacje z pobytu.Jeśli macie jakieś szczegółowe pytania ,to piszcie- chętnie odpowiem
Dziękujemy za miłą, krótką i rzeczową relację z pobytu w Lesniku. Ja rozpoczynam turnus 26.08. Czy jest taka możliwość , aby ( za opłata za nocleg) przyjechać dzien wcześniej np. popołudniu? Pamiętasz numery pokoi takich ..... fajnych , dużych, z balkonem, ładnym widokiem za oknem
-
babie lato
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2016 19:20
- Staż sanatoryjny: 5
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 256 razy
- Podziękowano: 137 razy
Ania ... jeśli by nie można było przyjechać dzień wcześniej , tuż obok są niedrogie pokoje do wynajęcia .
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 6