Krynica Zdrój -Leśnik Drzewiarz od 15-06-2016 z ZUS

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wodniczka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 mar 2016 20:05
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Re: Krynica Zdrój -Leśnik Drzewiarz od 15-06-2016 z ZUS

Post autor: Wodniczka »

Marysiu :)
U mnie ostatnie przygotowania do wyjazdu, relację z pobytu zdam po powrocie :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Marysia65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 kwie 2016 20:28

Post autor: Marysia65 »

Wodniczko, udanego pobytu, pięknej pogody, wspaniałego towarzystwa , trafionych zabiegów , wróć zdrowsza i wypoczęta.
Pozdrawiam :kwiat: no i oczywiście czekam na relacje :serce:
Wodniczka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Marysiu :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Serdecznie dziękuję i do "usłyszenia" :D :D :D
Awatar użytkownika
ania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 09:29
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ania »

Wodniczka!
Super pogody,miłego, wypoczynku,wspaniałego towarzystwa , poprawy stanu zdrowia (dzięki trafnie wybranym zabiegom)życzę i razem z Marysią oczekujemy na relację z pobytu w Leśniku:-). :kwiat:
babie lato
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2016 19:20
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: babie lato »

Drogie moje a ja? Również życzę dobrych zabiegów, fantastycznych ludzi, wielu wędrówek :kwiat: no i relacji z pobytu w Leśniku
Wodniczka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witajcie Koleżanki!
Oto jestem-wróciłam :D .Pobyt w Lesniku super- udany pod każdym względem.Lokalizacja ( w centrum)niewielka górka,wszedzie blisko - a to ważne.Rehabilitacja ok ( brak zabiegów borowinowych dla ZUSu).Rehabilitanci i cała obsługa mili i sympatyczni.Jedzonko bardzo smaczne i porcje niemałe-
myslę,że nikt nie był głodny.Remont w niewielu pomieszczeniach trwał ale nieuciążliwy (malowanie ścian ,układanie wykładziny).Tam gdzie było wiercenie ( ale krótko )rekompensowano dodatkowymi zabiegami w SPA.No i towarzystwo super i Ci bliżsi(poznałam miłych ,sympatycznych i wesołych ludzi)oraz cały turnus.Myslę ,że to za sprawą przyjaznego usposobienia i Waszych dobrych życzeń. Krynica piękna ,zabiegów dużo więc wolnego czasu niewiele - chętnie tam jeszcze powrócę. Źyczę Wam wszystkim równie udanego turnusu, przy sprzyjającej jak mi pogodzie.Zabierajcie z sobą optymizm i dobre humory a będzie ok.
Czekam również na Wasze relacje z pobytu.Jeśli macie jakieś szczegółowe pytania ,to piszcie- chętnie odpowiem :serce: :serce: :serce: :D :D :D
Awatar użytkownika
ania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 09:29
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ania »

Wodniczka :kwiat:
Dziękujemy za miłą, krótką i rzeczową relację z pobytu w Lesniku. Ja rozpoczynam turnus 26.08. Czy jest taka możliwość , aby ( za opłata za nocleg) przyjechać dzien wcześniej np. popołudniu? Pamiętasz numery pokoi takich ..... fajnych , dużych, z balkonem, ładnym widokiem za oknem ;) Pozdrawiam
babie lato
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2016 19:20
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: babie lato »

Witaj Wodniczko. Wypoczęta, pełna wrażeń zrelaksowana. Tak wraca się z Krynicy. Ja dopiero w pażdzierniku. Ale ten termin także nadejdzie i tym się pocieszam. Napisz jakie zabiegi byś poleciła ( ja jestem reumatologia). Jak rozłożone są zabiegi - przed południem czy także po. Czy na tańcach to tylko do 22? Jesteśmy z lubelszczyzny - może kiedyś gdzieś na sanatoryjnych szlakach się spotkamy. :) :) :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Wprawdzie nie jadę do Krynicy , lecz do Kołobrzegu , ale wierzę , że będe tak pełna dobrych wrażeń jak Wodniczka :D takich tez życzę Ani i babie lato z całego :serce:

Ania ... jeśli by nie można było przyjechać dzień wcześniej , tuż obok są niedrogie pokoje do wynajęcia . :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Wodniczko :kwiat: jak pięknie się czyta wspomnienia zadowolonej kuracjuszki :D :D :D wyjeżdżam w sierpniu do Krynicy i wiem, że wrócę z uśmiechem tak jak Ty :serce: i z chęcią ponownego wyjazdu do Krynicy, pozdrawiam cieplutko :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ