Nowe Łazienki Mineralne w Krynicy Zdroju

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Nowe Łazienki Mineralne w Krynicy Zdroju

Post autor: forumowicz »

Ona nie neguję Twoich odczuć ,masz do nich prawo,natomiast każdy ma prawo do swoich wyborów,do bywania ,do relaksu w sposób jaki uzna za stosowny.
Warto szanować innych i nie stawiać w złym swietle ,jeśli nawet czyni się to anonimowo.
Byłam w Krynicy parę razy i lubię tę miejscowość za ten własnie klimat.
Każdy ,kto uważa inaczej ,też znajdzie dla siebie zakątek na naszej cudownej ziemi.
Pozdrawiam Ciebie serdecznie i życzę miłego kibicowania ;) jeśli lubisz mecze :)
kruszynka
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Re: Nowe Łazienki Mineralne w Krynicy Zdroju

Post autor: evora »

Andrzeju..myśle o Siergieju,ale tez o pięknych koncertach w pijalni.Można miec zastrzeżenia do Krynic,/mysle o pobycie w jakimkolwiek sanatorium/nie można zabrac jej uroku.Pewnie to się w jakiś sposób zazębia,ale Krynica jest jedyna w swoim rodzaju. Były jakieś momenty,których mogłabym sie przyczepić,ale to jak w zyciu.Zreszta sanatoria żyją własnym życiem i nie da się podporządkować rytmu takiej placówki do siebie.Byłam w Wysowej/o ktorej tez rozne są opinie/,byłam w Muszynie w Rewicie.Zawsze " starałam sie byc zadowolona" bo na tym polega tez rehabilitacja.Nie patrzyłam gdzie ktos chodzi,jakimi drogami.Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika