Ciechocinek, 20.07- 10.08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Ciechocinek, 20.07- 10.08

Post autor: forumowicz »

witam ,przekombinowal chciałem zmienic termin a te typki z fuduszu stwierdzili ze minął termin skierowania i teraz niemam nic skierowanie wycofano mószę zasówac do lekarza i pisać drugie skierowanie i niewiadomo kiedy mi cokolwiek przydzielą Tak więc rada dla wszystkich jak macie wyznaczone miejsce nie zmieniajcie bo może byc gorzej tak jak u mnie miałem przydzieloną szczawnice teraz nie mam nic i nie wiadomo kiedy cokolwiek będę miał .Pozdrawiam tomasz Ale z drugiej strony to jest banada bo termin mija dokłanie 3 go wrzesnia t.z. 18 miesięcy
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

[quote="tomaszsanat"]witam ,przekombinowal chciałem zmienic termin a te typki z fuduszu stwierdzili ze minął termin skierowania i teraz niemam nic skierowanie wycofano mószę zasówac do lekarza i pisać drugie skierowanie i niewiadomo kiedy mi cokolwiek przydzielą Tak więc rada dla wszystkich jak macie wyznaczone miejsce nie zmieniajcie bo może byc gorzej tak jak u mnie miałem przydzieloną szczawnice teraz nie mam nic i nie wiadomo kiedy cokolwiek będę miał .Pozdrawiam tomasz Ale z drugiej strony to jest banada bo termin mija dokłanie 3 go wrzesnia t.z. 18 miesięcy[/quote

witaj Tomasz ! Faktycznie, ,, lipa ,, z Twoim wyjazdem, nieobliczalne są wyroki NFZ. J znalazłam dobre połączeni i jadę z Zamościa do Torunia, a stamtąd to juz blisko. Pozdrawiam i zyczę pozytywnych efektów z przydziałem.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ok dzięki Pozdrawiam i udanej kuracji zyczę
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

Witam ponownie ! Już ponad 1200 osób wyświetliło ten post i naprawdę nikt nie jedzie do Ciechocinka, do ,, Gracji ,, w/w terminie ? A turnus zaczyna sie już za 10 dni ! Pozdrawiam serdecznie i zatem do zobaczenia na miejscu, na pewno ktoś sie ,,objawi ,, :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: