Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam ,przekombinowal chciałem zmienic termin a te typki z fuduszu stwierdzili ze minął termin skierowania i teraz niemam nic skierowanie wycofano mószę zasówac do lekarza i pisać drugie skierowanie i niewiadomo kiedy mi cokolwiek przydzielą Tak więc rada dla wszystkich jak macie wyznaczone miejsce nie zmieniajcie bo może byc gorzej tak jak u mnie miałem przydzieloną szczawnice teraz nie mam nic i nie wiadomo kiedy cokolwiek będę miał .Pozdrawiam tomasz Ale z drugiej strony to jest banada bo termin mija dokłanie 3 go wrzesnia t.z. 18 miesięcy
[quote="tomaszsanat"]witam ,przekombinowal chciałem zmienic termin a te typki z fuduszu stwierdzili ze minął termin skierowania i teraz niemam nic skierowanie wycofano mószę zasówac do lekarza i pisać drugie skierowanie i niewiadomo kiedy mi cokolwiek przydzielą Tak więc rada dla wszystkich jak macie wyznaczone miejsce nie zmieniajcie bo może byc gorzej tak jak u mnie miałem przydzieloną szczawnice teraz nie mam nic i nie wiadomo kiedy cokolwiek będę miał .Pozdrawiam tomasz Ale z drugiej strony to jest banada bo termin mija dokłanie 3 go wrzesnia t.z. 18 miesięcy[/quote
witaj Tomasz ! Faktycznie, ,, lipa ,, z Twoim wyjazdem, nieobliczalne są wyroki NFZ. J znalazłam dobre połączeni i jadę z Zamościa do Torunia, a stamtąd to juz blisko. Pozdrawiam i zyczę pozytywnych efektów z przydziałem.
Witam ponownie ! Już ponad 1200 osób wyświetliło ten post i naprawdę nikt nie jedzie do Ciechocinka, do ,, Gracji ,, w/w terminie ? A turnus zaczyna sie już za 10 dni ! Pozdrawiam serdecznie i zatem do zobaczenia na miejscu, na pewno ktoś sie ,,objawi ,,
Witaj Celinko widać, że skoro jest czytany....to dobra lektura , mój post czytało ponad 1500.....i też wydawać by się mogło, że Szczawno to mało znane miejsce ale nie bojajmy będzie super, dobrze, że już dojazd masz obcykany pozdrawiam buziole ślę
Dzień dobry, pakujemy się, bo za tydzień meldujemy się w Ciechocinku. Kto ze mną? Nadal nikt ? Szkoda, to może za kilka lat, kiedy dostaniemy nowe skierowania
Dzień Dobry ! Turnus zaczyna się za 4 dni, czy ktoś do mnie dołączy ? No nic, myslę,że jednak ktoś jedzie, tylko lubi robic niespodzianki. Super - lubie niespodzianki. Do zobaczenia więc w środę gdzies tam w Ciechocinku. Pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających i nie wyjeżdżających także.
Celinko52 na miejscu poznasz wspaniałe osoby i tego Ci życzę.
Ja też tak miałam 3 lata temu jak wyjeżdżałam do Ciechocinka zero odzewu na forum. Na miejscu było wspaniałe towarzystwo.W Gracji są turnusy z NFZ-tu i z ZUS-u tak że rozpiętość wiekowa jest od 28-90 i pewnie znajdziesz bratnią duszę.Miłego pobytu i owocnej rehabilitacji.