Jantar- Dziwnówek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Jantar- Dziwnówek

Post autor: aniag »

:D Peonio priv
forumowicz

Post autor: forumowicz »

aniag przykro mi ale miałam kłopoty z logowaniem, dokonalam nowej rejestracji i jestem nówka sztuka. Jeśli masz pytania to tylko na forum. :D Pozdrawiam Marcela
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To nie jest pytanie na ogole :(
Awatar użytkownika
Malgi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2012 22:04
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Malgi »

aniag pisze::D Peonio priv
Jakby co to mogę być "głuchym telefonem".
Pisz do mnie,a ja przekażę Marcysi :-)
Awatar użytkownika
JoannaL1961
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2016 14:29
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: JoannaL1961 »

Wróciłam z Dziwnówka z sanatorium "Jantar". Polecam wszystkim!!!! REWELACJA!!!
1. Ośrodek bardzo zadbany, dla mnie piękny. Położony blisko morza. Można wypożyczyć rowery, zorganizować ognisko, grilla.
2. Rehabilitanci bardzo sympatyczni. Pan Bartek masażysta :serce: :serce: :serce: :serce: chętnie zabrałabym Go sobie do domu. Oczywiście ze względu na wykonywanie masażu :D Ogólnie obsługa na bardzo wysokim poziomie:lekarze, panie w recepcji, pielęgniarki, kelnerki, panie sprzątające, panowie w barze, panowie obsługujący rowery. Serdecznie WSZYSTKICH pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
3. Bardzo dobra organizacja zabiegów, posiłków. Posiłki pyszne :) Buziaki dla Kucharza :)
4. Cudowna Pani psycholog Monika - Monika dziękuję i wielkie , wielkie serducho dla Ciebie :serce:
Zabiegi bardzo pomogły, bo były trafione.
MAM WIELKĄ NADZIEJĘ, ŻE JESZCZE TAM WRÓCĘ :D
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:D Joanno ja za dobry tydzien tam bede ,wiec ciesze sie ze taka recenzja ,a powiedz mi jak z pokojem jaki mialas ,i na jakie towarzystwo trafilas bo to tez wazne :lol:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Betina71 »

aniag pisze::D Joanno ja za dobry tydzien tam bede ,wiec ciesze sie ze taka recenzja ,a powiedz mi jak z pokojem jaki mialas ,i na jakie towarzystwo trafilas bo to tez wazne :lol:
Ośrodek JANTAR jest przepiękny,komfortowy położony w przepięknie zadbanym parku i praktycznie przy plaży. Miałam okazję go zobaczyć na własne oczy podczas wizyty u Malgi. ;) :kwiat: . Fajnie by było mieć pokój od frontu budynku bo ładniejszy,ciekawszy widok. :kwiat:
Awatar użytkownika
JoannaL1961
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2016 14:29
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: JoannaL1961 »

Aniu pokoje są bardzo ładne. Ja miałam dwuosobowy z widokiem na kawiarnię i piękny ogródek :D . Jechałam z koleżanką więc byłyśmy razem. Powtarzam jeszcze raz : jest przepięknie i nie ma się do czego przyczepić :D Życzę Ci wspaniałego wypoczynku i oczywiście efektów zdrowotnych :) :kwiat:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:( do mnie nikt sie nie odezwal kto jedzie w moim terminie ,ale mam nadzieje ze zapoznam wspanialych ludzi :D :D ale ciesze sie z tego ze wszystkie jestescie jednego zdania ze jest tam super :D :kwiat:
Awatar użytkownika
Malgi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2012 22:04
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Malgi »

JoannaL1961 pisze:Wróciłam z Dziwnówka z sanatorium "Jantar". Polecam wszystkim!!!! REWELACJA!!!
1. Ośrodek bardzo zadbany, dla mnie piękny. Położony blisko morza. Można wypożyczyć rowery, zorganizować ognisko, grilla.
2. Rehabilitanci bardzo sympatyczni. Pan Bartek masażysta :serce: :serce: :serce: :serce: chętnie zabrałabym Go sobie do domu. Oczywiście ze względu na wykonywanie masażu :D Ogólnie obsługa na bardzo wysokim poziomie:lekarze, panie w recepcji, pielęgniarki, kelnerki, panie sprzątające, panowie w barze, panowie obsługujący rowery. Serdecznie WSZYSTKICH pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
3. Bardzo dobra organizacja zabiegów, posiłków. Posiłki pyszne :) Buziaki dla Kucharza :)
4. Cudowna Pani psycholog Monika - Monika dziękuję i wielkie , wielkie serducho dla Ciebie :serce:
Zabiegi bardzo pomogły, bo były trafione.
MAM WIELKĄ NADZIEJĘ, ŻE JESZCZE TAM WRÓCĘ :D
Ja planuję powrót tam najdalej na początku przyszłego roku (powinnam już być wtedy po następnej operacji), tam jest naprawdę CUDOWNIE! :serce: :serce: :serce:
Pani doktor - moja imienniczka - naprawdę starała się nam pomóc, a zwłaszcza nie zaszkodzić.
Baza basenowa stwarzała okazję skorzystania dla wszystkich z zabiegów wodnych.
Rehabilitantki: Agata, Edyta, Marta, Renata i wiele innych - zawsze uśmiechnięte i profesjonalnie wykonujące swoje obowiązki.
Pani psycholog - Monika, jak już wspomniała Asia - super babka, która wzmacniała nasze samopoczucie.
Posiłki -nawet te dietetyczne - naprawdę smaczne i dobrze doprawione, porcje wystarczające. Może tylko za mało owoców (jabłko raz na tydzień), zwłaszcza, że na rynku już były polskie owoce sezonowe. Ale to akurat każdy mógł sobie dokupić.
ODPOWIEDZ