Jantar- Dziwnówek
-
forumowicz
Re: Jantar- Dziwnówek
- Malgi
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 cze 2012 22:04
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 6
Jakby co to mogę być "głuchym telefonem".aniag pisze:Peonio priv
Pisz do mnie,a ja przekażę Marcysi
- JoannaL1961
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2016 14:29
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2
1. Ośrodek bardzo zadbany, dla mnie piękny. Położony blisko morza. Można wypożyczyć rowery, zorganizować ognisko, grilla.
2. Rehabilitanci bardzo sympatyczni. Pan Bartek masażysta
3. Bardzo dobra organizacja zabiegów, posiłków. Posiłki pyszne
4. Cudowna Pani psycholog Monika - Monika dziękuję i wielkie , wielkie serducho dla Ciebie
Zabiegi bardzo pomogły, bo były trafione.
MAM WIELKĄ NADZIEJĘ, ŻE JESZCZE TAM WRÓCĘ
- aniag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2014 16:51
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 3
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
Ośrodek JANTAR jest przepiękny,komfortowy położony w przepięknie zadbanym parku i praktycznie przy plaży. Miałam okazję go zobaczyć na własne oczy podczas wizyty u Malgi.aniag pisze:Joanno ja za dobry tydzien tam bede ,wiec ciesze sie ze taka recenzja ,a powiedz mi jak z pokojem jaki mialas ,i na jakie towarzystwo trafilas bo to tez wazne
- JoannaL1961
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2016 14:29
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2
- aniag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2014 16:51
- Oddział NFZ: Łódzki
- Malgi
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 cze 2012 22:04
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 6
Ja planuję powrót tam najdalej na początku przyszłego roku (powinnam już być wtedy po następnej operacji), tam jest naprawdę CUDOWNIE!JoannaL1961 pisze:Wróciłam z Dziwnówka z sanatorium "Jantar". Polecam wszystkim!!!! REWELACJA!!!
1. Ośrodek bardzo zadbany, dla mnie piękny. Położony blisko morza. Można wypożyczyć rowery, zorganizować ognisko, grilla.
2. Rehabilitanci bardzo sympatyczni. Pan Bartek masażysta![]()
![]()
![]()
chętnie zabrałabym Go sobie do domu. Oczywiście ze względu na wykonywanie masażu
Ogólnie obsługa na bardzo wysokim poziomie:lekarze, panie w recepcji, pielęgniarki, kelnerki, panie sprzątające, panowie w barze, panowie obsługujący rowery. Serdecznie WSZYSTKICH pozdrawiam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3. Bardzo dobra organizacja zabiegów, posiłków. Posiłki pyszneBuziaki dla Kucharza
4. Cudowna Pani psycholog Monika - Monika dziękuję i wielkie , wielkie serducho dla Ciebie![]()
Zabiegi bardzo pomogły, bo były trafione.
MAM WIELKĄ NADZIEJĘ, ŻE JESZCZE TAM WRÓCĘ
Pani doktor - moja imienniczka - naprawdę starała się nam pomóc, a zwłaszcza nie zaszkodzić.
Baza basenowa stwarzała okazję skorzystania dla wszystkich z zabiegów wodnych.
Rehabilitantki: Agata, Edyta, Marta, Renata i wiele innych - zawsze uśmiechnięte i profesjonalnie wykonujące swoje obowiązki.
Pani psycholog - Monika, jak już wspomniała Asia - super babka, która wzmacniała nasze samopoczucie.
Posiłki -nawet te dietetyczne - naprawdę smaczne i dobrze doprawione, porcje wystarczające. Może tylko za mało owoców (jabłko raz na tydzień), zwłaszcza, że na rynku już były polskie owoce sezonowe. Ale to akurat każdy mógł sobie dokupić.