Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Wszystkich, miło mi że ktoś napisał. Oczywiście chętnie spotkam się na kawke. Ja jadę do 23 Wojskowego Szpitala Uzdowiskowo-Rechabilitacyjnego Oddział 3, co prawda juz słyszałam negatywne opinie na ich temat. Jakby to rzec każdy ma swój pogląd na każdą sprawę. A na miejscu sie okaże co i jak. Miłego dnia.
AnitaKK pisze:Witam Wszystkich, miło mi że ktoś napisał. Oczywiście chętnie spotkam się na kawke. Ja jadę do 23 Wojskowego Szpitala Uzdowiskowo-Rechabilitacyjnego Oddział 3, co prawda juz słyszałam negatywne opinie na ich temat. Jakby to rzec każdy ma swój pogląd na każdą sprawę. A na miejscu sie okaże co i jak. Miłego dnia.
Witam. AnitaKK. Byłam w WSZUR oddział 3 w lutym tego roku. było super pod każdym względem.
Pozytywnych opinii też nie brakuje na forum....
Chętnie pojadę w to samo miejsce jeśli otrzymam tam przydział.
Pozdrawiam
Witaj AnitaKK co człowiek to opinia Jedź, doświadcz, wybierz to co dla Ciebie będzie najlepsze i korzystaj z uroków tego miejsca. Pozdrawiam fanów Lądka
Ania7121, mój wniosek wpłynął do NFZ 23 grudnia 2013r. Czyli czekałam długo, profil neurologia. Skierowanie ukazało sie przy numerze 620. Ale cieszę się, gdyż ani w lipcu ani w sierpniu nie dostałabym urlopu w pracy. Dla mnie więc wrzesień to super miesiąc i miejsce też super. Gdy byłam poprzednio zwiedzałam bardzo mało / zdrówko nietęgie/. A i towarzystwo nie lubiące zwiedzania ani zbyt długich spacerów. Mimo to wspominam Was Kochani z sympatią i sentymentem.
Przed wyjazdem jeszcze się odezwę i mam nadzieję,że umówimy się na spotkanie w Lądku. Może ktoś do nas dołączy. Pozdrawiam serdecznie.
Małgosia69 pisze:Ania7121, mój wniosek wpłynął do NFZ 23 grudnia 2013r. Czyli czekałam długo, profil neurologia. Skierowanie ukazało sie przy numerze 620. Ale cieszę się, gdyż ani w lipcu ani w sierpniu nie dostałabym urlopu w pracy. Dla mnie więc wrzesień to super miesiąc i miejsce też super. Gdy byłam poprzednio zwiedzałam bardzo mało / zdrówko nietęgie/. A i towarzystwo nie lubiące zwiedzania ani zbyt długich spacerów. Mimo to wspominam Was Kochani z sympatią i sentymentem.
Przed wyjazdem jeszcze się odezwę i mam nadzieję,że umówimy się na spotkanie w Lądku. Może ktoś do nas dołączy. Pozdrawiam serdecznie.
Witam z wyliczeń wychodzi mi, że czkasz 32 miesiące??? a w łódzkim NFZ okres oczekiwania-neurologia to 18-20 miesięcy. Czyżby tak długo przetrzymywali Ci przydział. Pozdrawiam oczekujących
Bozenko chochlik wkradł się w mój post. Miało być oczywiście - 23.12.2014 r a nie 2013. Ale i tak wydaje mi się ,że czekam długo.
AnitoKK bardzo miło mi będzie towarzyszyć Ci i w spacerach i w zwiedzaniu i piciu kawki oczywiście też. Jeśli oczywiście będziesz miała ochotę mnie poznać i stowarzyszyć się ze mną. Mam nadzieję,że wrzesień będzie piękny, ciepły i słoneczny. A jeśli nie to pogodę ducha będziemy nosiły w sobie i też będzie "piknie".
Miło będzie Cie poznać i potowarzyszyć, wprawdzie nie pijam kawy. Nie sądzę aby stanowiło to jakis problem: Pozdrawiam cieplutko. Jesli nie masz nic przeciwko możemy wymienic się telefonami:)
AnitaKK witam tą piękną wieczorową porą. Ja też bardzo rzadko piję kawę,ale w dobrym towarzystwie... Nie wiem czy możesz już pisać wiadomości prywatne, jeśli tak napisz mi,proszę, swój numer telefonu. Ja z przyjemnością napiszę Ci swój. Jestem z Piotrkowa Tryb. Cieszę się ,że poznałam przyszlą towarzyszę doli i niedoli kuracyjnej. Pozdrawiam serdecznie. M.
Witam Cię serdecznie. Ja jestem z Kędzierzyna-Koźla. Mam nadzieje że trafimy na spoko towarzyszów jak to nazwałaś doli i niedoli. Jednakże z optymizmem i potrzebą wypoczynku doczekamy się na wyjazd