Lądek Zdrój 9-30.IX.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
AnitaKK
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 lip 2016 13:56
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Lądek Zdrój 9-30.IX.2016

Post autor: AnitaKK »

Witam Wszystkich, miło mi że ktoś napisał. Oczywiście chętnie spotkam się na kawke. Ja jadę do 23 Wojskowego Szpitala Uzdowiskowo-Rechabilitacyjnego Oddział 3, co prawda juz słyszałam negatywne opinie na ich temat. Jakby to rzec każdy ma swój pogląd na każdą sprawę. A na miejscu sie okaże co i jak. Miłego dnia.
Awatar użytkownika
VVENUS
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2016 19:56
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: VVENUS »

AnitaKK pisze:Witam Wszystkich, miło mi że ktoś napisał. Oczywiście chętnie spotkam się na kawke. Ja jadę do 23 Wojskowego Szpitala Uzdowiskowo-Rechabilitacyjnego Oddział 3, co prawda juz słyszałam negatywne opinie na ich temat. Jakby to rzec każdy ma swój pogląd na każdą sprawę. A na miejscu sie okaże co i jak. Miłego dnia.

Witam. AnitaKK. Byłam w WSZUR oddział 3 w lutym tego roku. było super pod każdym względem.
Pozytywnych opinii też nie brakuje na forum....
Chętnie pojadę w to samo miejsce jeśli otrzymam tam przydział.
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Bozena321 »

Witaj AnitaKK :-) co człowiek to opinia ;) Jedź, doświadcz, wybierz to co dla Ciebie będzie najlepsze i korzystaj z uroków tego miejsca. Pozdrawiam fanów Lądka :-)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49

Post autor: Małgosia69 »

Ania7121, mój wniosek wpłynął do NFZ 23 grudnia 2013r. Czyli czekałam długo, profil neurologia. Skierowanie ukazało sie przy numerze 620. Ale cieszę się, gdyż ani w lipcu ani w sierpniu nie dostałabym urlopu w pracy. Dla mnie więc wrzesień to super miesiąc i miejsce też super. Gdy byłam poprzednio zwiedzałam bardzo mało / zdrówko nietęgie/. A i towarzystwo nie lubiące zwiedzania ani zbyt długich spacerów. Mimo to wspominam Was Kochani z sympatią i sentymentem.
Przed wyjazdem jeszcze się odezwę i mam nadzieję,że umówimy się na spotkanie w Lądku. Może ktoś do nas dołączy. Pozdrawiam serdecznie. :D
Awatar użytkownika
AnitaKK
Kuracjusz
Kuracjusz

Z miłą chęcią spotkam się na kawkę, ja lubię zwiedzać i chodzić na spacery, mówiąc szczerze bardzo na to liczę.
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Bozena321 »

Małgosia69 pisze:Ania7121, mój wniosek wpłynął do NFZ 23 grudnia 2013r. Czyli czekałam długo, profil neurologia. Skierowanie ukazało sie przy numerze 620. Ale cieszę się, gdyż ani w lipcu ani w sierpniu nie dostałabym urlopu w pracy. Dla mnie więc wrzesień to super miesiąc i miejsce też super. Gdy byłam poprzednio zwiedzałam bardzo mało / zdrówko nietęgie/. A i towarzystwo nie lubiące zwiedzania ani zbyt długich spacerów. Mimo to wspominam Was Kochani z sympatią i sentymentem.
Przed wyjazdem jeszcze się odezwę i mam nadzieję,że umówimy się na spotkanie w Lądku. Może ktoś do nas dołączy. Pozdrawiam serdecznie. :D
Witam :-) z wyliczeń wychodzi mi, że czkasz 32 miesiące??? a w łódzkim NFZ okres oczekiwania-neurologia to 18-20 miesięcy. Czyżby tak długo przetrzymywali Ci przydział. Pozdrawiam oczekujących :-)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bozenko chochlik wkradł się w mój post. Miało być oczywiście - 23.12.2014 r a nie 2013. Ale i tak wydaje mi się ,że czekam długo. :?
AnitoKK bardzo miło mi będzie towarzyszyć Ci i w spacerach i w zwiedzaniu i piciu kawki oczywiście też. Jeśli oczywiście będziesz miała ochotę mnie poznać i stowarzyszyć się ze mną. :) Mam nadzieję,że wrzesień będzie piękny, ciepły i słoneczny. A jeśli nie to pogodę ducha będziemy nosiły w sobie i też będzie "piknie". ;)
Awatar użytkownika
AnitaKK
Kuracjusz
Kuracjusz

Miło będzie Cie poznać i potowarzyszyć, wprawdzie nie pijam kawy. Nie sądzę aby stanowiło to jakis problem: :D Pozdrawiam cieplutko. Jesli nie masz nic przeciwko możemy wymienic się telefonami:)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

AnitaKK witam tą piękną wieczorową porą. :) Ja też bardzo rzadko piję kawę,ale w dobrym towarzystwie... ;) Nie wiem czy możesz już pisać wiadomości prywatne, jeśli tak napisz mi,proszę, swój numer telefonu. Ja z przyjemnością napiszę Ci swój. Jestem z Piotrkowa Tryb. Cieszę się ,że poznałam przyszlą towarzyszę doli i niedoli kuracyjnej. Pozdrawiam serdecznie. M. :serce:
Awatar użytkownika
AnitaKK
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam Cię serdecznie. Ja jestem z Kędzierzyna-Koźla. Mam nadzieje że trafimy na spoko towarzyszów jak to nazwałaś doli i niedoli. Jednakże z optymizmem i potrzebą wypoczynku doczekamy się na wyjazd :roll:
ODPOWIEDZ