Poszpitalne
-
SlawaAnna
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 04 paź 2015 11:55
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Poszpitalne
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Kujawiak InowrocławRemik pisze:A gdzie tacy mili ludzie pracują co to za zacny ośrodek jest ?
-
gabimaga
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 lip 2016 21:23
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 1
-
mawojtek
- Kuracjusz

- Na forum od: 26 sie 2016 16:38
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 0
mam pytanie, jeżeli kończy mi się 182 dni L4 w dniu 02.11. a chcę starać się o uzdrowiskowe leczenie szpitalne to dostanę z NFZ w tym czasie ? Czy już nie będąc pracownikiem, bo sądzę , że mnie zwolnią będę mógł wyjechać. Proszę o odpowiedź bo nie wiem czy wysyłać. Dzisiaj dostałem skierowanie od lek. rodzinnego.
Dziękuję.
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Zwolnić mogą po 182 dniach i trzech miesiącach świadczenia rehabilitacyjnego . jeśli nie załapiesz się na to to zarejestruj się w Urzędzie Pracy. tam dostaniesz ubezpieczenie zdrowotne (nawet bez prawa do zasiłku) i z NFZ możesz jechać. jeśli będziesz miał zasiłek dla bezrobotnych możesz starać się także z ZUS o turnus rehabilitacyjnymawojtek pisze:Witam wszystkich i pozdrawiam,
mam pytanie, jeżeli kończy mi się 182 dni L4 w dniu 02.11. a chcę starać się o uzdrowiskowe leczenie szpitalne to dostanę z NFZ w tym czasie ? Czy już nie będąc pracownikiem, bo sądzę , że mnie zwolnią będę mógł wyjechać. Proszę o odpowiedź bo nie wiem czy wysyłać. Dzisiaj dostałem skierowanie od lek. rodzinnego.
Dziękuję.
-
mawojtek
- Kuracjusz

- Na forum od: 26 sie 2016 16:38
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 0
Dziękuję za odpowiedźsztani pisze:Zwolnić mogą po 182 dniach i trzech miesiącach świadczenia rehabilitacyjnego . jeśli nie załapiesz się na to to zarejestruj się w Urzędzie Pracy. tam dostaniesz ubezpieczenie zdrowotne (nawet bez prawa do zasiłku) i z NFZ możesz jechać. jeśli będziesz miał zasiłek dla bezrobotnych możesz starać się także z ZUS o turnus rehabilitacyjnymawojtek pisze:Witam wszystkich i pozdrawiam,
Dziękuję.