Krynica - Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jacek 47
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 kwie 2013 22:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Krynica - Zdrój

Post autor: Jacek 47 »

Gdyby to leżało w mojej mocy to chętnie bym zmienił termin! Ale tu nie mam nic do powiedzenia! Więc sama widzisz trzeba brać co dają i kiedy!
Awatar użytkownika
krys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 18:08

Post autor: krys »

Lwigród to sąsiad Continentala -koniec kwietnia wrócilem z Krynicy bylem gdzie indziej ale chodziłem tymi scieszkami .W Continentalu jest super jacuzzi no i sauny ,basen mały ale poplywac idzie!!jak ktos lubi oczywiscie a dancingi wszędzie są niedaleko jest Hawana tam najlepsze!!pozdrawiam i zycze samych przyjemnosci
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

skierowanie z NFZ ! napisał Jacek a ale jakie;szpitalne czy sanatoryjne.To jest bardzo duża różnica,a może poszpitalne 28-dniowe,też z NFZ.
Jacek 47
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

dzięki za informacje o Krynicy, leczenie sanatoryjne z NFZ !
Renik
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2013 14:31

Post autor: Renik »

Serdecznie witam:) Z tego co widzę jednak w czerwcu parę osób jedzie do Krynicy bo już się bałam,że będę tam sama.Hehe...Ja jadę od 9 do 30 czerwca do Łazienek Mineralnych .W Krynicy byłam rok temu i wiem gdzie znajduje się Lwi Gród.Muszę przyznać,że Sanatorium dość imponujące no i najważniejsze ,że w Centrum.Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego wypoczynku :):)
Renia
Jacek 47
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

dziękuję za info, ja jestem tam od 07.06 i jadę pierwszy raz więc nie wiem jakie tam warunki! każde słowo jest dla mnie ważne! :kwiat:
Renik
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2013 14:31

Post autor: Renik »

Jacku.W tym obiekcie znajduje się typowe Sanatorium i Sanatorium poszpitalne.Nie wiem na jakie jedziesz skierowanie,ale wiem (z opowiadań koleżanki),że w szpitalu sanatoryjnym są nieco gorsze warunki niż w Sanatorium- zresztą chyba w każdym sanatorium tak jest.Jednak nie ma co się uprzedzać.Napewno bedzie sympatycznie. Wszystko zależy od pozytywnego nastawienia:):)
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Jacek napisz do mnie na PW.Ja tam byłem w Lwigrodzie,albo na pocztę.
Jacek 47
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

podaj adres poczty to odpiszę!
hankap
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2013 20:48

Post autor: hankap »

Witam. Jacku głowa do góry. przetrę szlaki. Jadę od 31 maja będę obok tuż za ogrodzeniem -dosłownie w MSW'
Pozdrawiam
Hanka
ODPOWIEDZ