Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Lwigród to sąsiad Continentala -koniec kwietnia wrócilem z Krynicy bylem gdzie indziej ale chodziłem tymi scieszkami .W Continentalu jest super jacuzzi no i sauny ,basen mały ale poplywac idzie!!jak ktos lubi oczywiscie a dancingi wszędzie są niedaleko jest Hawana tam najlepsze!!pozdrawiam i zycze samych przyjemnosci
Serdecznie witam:) Z tego co widzę jednak w czerwcu parę osób jedzie do Krynicy bo już się bałam,że będę tam sama.Hehe...Ja jadę od 9 do 30 czerwca do Łazienek Mineralnych .W Krynicy byłam rok temu i wiem gdzie znajduje się Lwi Gród.Muszę przyznać,że Sanatorium dość imponujące no i najważniejsze ,że w Centrum.Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego wypoczynku :)
Renia
Jacku.W tym obiekcie znajduje się typowe Sanatorium i Sanatorium poszpitalne.Nie wiem na jakie jedziesz skierowanie,ale wiem (z opowiadań koleżanki),że w szpitalu sanatoryjnym są nieco gorsze warunki niż w Sanatorium- zresztą chyba w każdym sanatorium tak jest.Jednak nie ma co się uprzedzać.Napewno bedzie sympatycznie. Wszystko zależy od pozytywnego nastawienia:):)