HANYSY SE TU GODAJOM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: HANYSY SE TU GODAJOM

Post autor: forumowicz »

Ja, mosz recht. Zero informacji dlo nos. Pamiyntom, było jakieś coś , tak, żech kontem łoka widziała i potym skojarzyłach, poczamu to sie niy łotwiyro. Terazki taki som problym z rejestracjomdo BIK-u :evil: Cołki czos zatkane. Nic niy idzie zrobić. A tyn nowy interfejs nic a nic mi sie niy podobo, sorry Admin. Musisz to wzionść na klata :cry: :evil:
forumowicz

Na szczynście tyż żech sie tukej gibko odnodła :) Napisałach do Admina, że lepsze jest wrogiym dobrego. No i tyn nowy interfejs niy jest taki intuicyjny, jak tyn stary. Argumenty Admina, że coroz wiyncyj ludzi korzysto z urządzeń mobilnych (smartfony, i-pady, tablety) :lol: :x :lol: i pod nich to jest zrobione, coby było bardzij czytelne, do mnie nie przemawiają. Starsi ludzie (czyli spora część Forumowiczów) słabo się wyznowajom na możliwościach nowego sprzętu i nie umiom z nich korzystać :cry: :roll: niestety. Niy kożdy mo pasja odkrywcy nowości IT i inkszych biołych fleków :o Na szczynście nos to niy dotyczy :D Lubia sam pobuszować, bo zawsze cosik ciekawego moga sie dowiedzieć. Pozdrowiom :kwiat:
forumowicz

Chetny, kaj żeś przepod. Ino my tukej godomy, a niy mogymy łostowić Goroli bez rozrywki. Niywtorzy nos lubiom, ino niy cołkiym rozumiom ;) Niy mogymy sie gniywać na Admina, bo zrobioł kawał roboty. Trocha pomarudzymy, ale i tak niy momy wyboru. Jo niy mom zamiaru stond pitnąć bo mi sie tukej podobo :serce: :lol: :serce:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

8-) 8-) :o :o :shock: :shock: :lol: :lol: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Niy wierza, coby tukej niy było wiyncyj Hanysów? Tak po prowdzie, to Ci powiym, że trudni jest szkryflać po naszymu, niż godać. Tak żech tyż napisałach Grażynce. A jesce jak wtoś (tak jak jo) niy godo na beztydzień , to szkryflanie idzie jesce gorzij. No i naszo gwara jest roztomaito, tak jak nasz Górny Śląsk. Łod Cieszyna do Gogolina, czy Tarnowskich Gór. Inaczyj łonaczom w Chorzowie Batorym, inaczyj we Istebnej, na Opolszczyźnie czy w Rudzie Śl. Ale sie raduja, że niy wszyscy myślom, że Hanysy to ino soronie. Widać, że ludzie niy majom odwagi zmierzyć się z trudnom sztukom szkryflania w śląskiej gwarze. Tako jest prowda, godać u nos kożdy gupi umiy, ale szkryflanie, i to jesce z poczuciym humoru, to wyższo szkoła jazdy. I beztóż, skromnie godając, ino my sam som : 2 Hanysy na wielkim Forum NS :D Tak trzimać Chetny :!: Reszta sie wykruszyła :cry: PS. Dziękuja za wszystkie znaki sympatii dla naszych postów :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

Wróciłam i co widzę....wszystko inne :shock: nie podoba mi sie też :!: :!: :!:

po co zmieniać cos co jest dobre :?: ,,dobre zmiany,, jakoś nie wyszły ;)
forumowicz

+alicja+ pisze:Wróciłam i co widzę....wszystko inne :shock: nie podoba mi sie też :!: :!: :!:

po co zmieniać cos co jest dobre :?: ,,dobre zmiany,, jakoś nie wyszły ;)
Alicjo, niy ino tukej "dobre zmiany" nie wyszły :( :roll: Pozdrowiom i raduja się, że Wy Nie-Hanysy tyż tukej zaglądocie :kwiat:
Awatar użytkownika
lawenda
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 cze 2014 15:01
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 42 razy
Podziękowano: 59 razy

Post autor: lawenda »

chetny pisze:Witom wos tom samom witoczkom ;) dyć kukajom tu durś niy ino Hanysiątka ale gorole tysz :lol: :lol: :lol: dziwokujom sie ino co my tu szkryflomy . Co niy kiery już pochytoł niyftore słowka ;) :lol: :lol: . Ale tukej to my se mogiymy do woli poszakryflać po naszymu i je pjyknie . Mogli by tysz ze Łopolskiego cośik po swojym poszkryflać było by kupa śmiychu . We Hanysowje sie pogoda spipcyła i leko kropi ze łorzecha liście lecom na colego coś jesiynium cuć :(
Witam. :kwiat:

Należę do tych tutaj kukających, :lol: :lol: ale czytam was z ogromną przyjemnością. :)
Gwara zarówno ta z górnego śląska, jak i ta ze śląska opolskiego nie jest mi obca, choć jestem gorolkom. :lol:
Niestety nigdy nie mówiłam i nie pisałam gwarą, urodziłam się w innym regionie Polski, ale mam wielu znajomych rodowitych ślązaków, stąd moja znajomość gwary. No i mieszkam na opolszczyźnie już jakieś 45 lat.

Pozdrawiam i życzę dalszych fajnych pogaduszek po waszemu. :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Chetny, abo lepij Chętny (np. do śmychów, chichów tyż), bo tak Cie widza na tym forum, mosz dobre wyczucie, co do łostatnij fazy przed rajzom do sanatorim, abo, jak to nieworzty godajom, senatorium (bo chyba majom na myśli tych wszyskich senatorów abo seniorów, co tam sie nojczynścij kurujom). Mój przepastny kofer rozwarł paszcza i czeko, cobych go zaczła futrować :lol: Tak sie myśla, że jak zaczna wczas i pomalutku, to sie bydle niy przeżre i wszysko strowi :idea: Na poczontek szczewiki (do tańca i do różańca, do lotanio, na basyn, do dom i jeszcze jedne na tzw. wszelki wypadek. Bluzy, galoty i galotki, kiecki (obowiązkowo), cwitry, bisenhaltry, badyancug, szlafrok i jeszcze pora richtig przidatnych przidasiów.Ja, zapomniałach o badytuchach, taszyntuchach, waschlapach. Jedne, czego niy biera, to telewizor, waszbret, żelozko i bigelbret :lol: Ino beztóż, że jada autobusym. No, a potym dopiyro sie zacznie ....kosmetyczka, tako malućko, jak pół kofra :lol: ;) i jeszcze plecak i jakoś tasieczka na balety. Uff, i to by boło na tyla. Niy wiym, kaj zmieszcza waciki :cry: :evil:
forumowicz

wcale sie niy gniywom, bo żeś mie niy zaskocył :lol: Dopiyro, jak żech przeczytała cołki post,to żech sie kapła, że taki może być komyntorz :lol: Ino wiysz, jo biera cołki rulon, a niy pora sztuk. I to doprowdy niy jes mój rozmiar :shock: :lol: Może kofer to łyknie :?: ;)
ODPOWIEDZ