HANYSY SE TU GODAJOM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: HANYSY SE TU GODAJOM

Post autor: forumowicz »

Ja, mosz recht. Zero informacji dlo nos. Pamiyntom, było jakieś coś , tak, żech kontem łoka widziała i potym skojarzyłach, poczamu to sie niy łotwiyro. Terazki taki som problym z rejestracjomdo BIK-u :evil: Cołki czos zatkane. Nic niy idzie zrobić. A tyn nowy interfejs nic a nic mi sie niy podobo, sorry Admin. Musisz to wzionść na klata :cry: :evil:
forumowicz

Na szczynście tyż żech sie tukej gibko odnodła :) Napisałach do Admina, że lepsze jest wrogiym dobrego. No i tyn nowy interfejs niy jest taki intuicyjny, jak tyn stary. Argumenty Admina, że coroz wiyncyj ludzi korzysto z urządzeń mobilnych (smartfony, i-pady, tablety) :lol: :x :lol: i pod nich to jest zrobione, coby było bardzij czytelne, do mnie nie przemawiają. Starsi ludzie (czyli spora część Forumowiczów) słabo się wyznowajom na możliwościach nowego sprzętu i nie umiom z nich korzystać :cry: :roll: niestety. Niy kożdy mo pasja odkrywcy nowości IT i inkszych biołych fleków :o Na szczynście nos to niy dotyczy :D Lubia sam pobuszować, bo zawsze cosik ciekawego moga sie dowiedzieć. Pozdrowiom :kwiat:
forumowicz

Chetny, kaj żeś przepod. Ino my tukej godomy, a niy mogymy łostowić Goroli bez rozrywki. Niywtorzy nos lubiom, ino niy cołkiym rozumiom ;) Niy mogymy sie gniywać na Admina, bo zrobioł kawał roboty. Trocha pomarudzymy, ale i tak niy momy wyboru. Jo niy mom zamiaru stond pitnąć bo mi sie tukej podobo :serce: :lol: :serce:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »