Wyjezdzam do san.etna-weneda 29 pazdziernika.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jolawaw
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 sie 2011 22:46

Wyjezdzam do san.etna-weneda 29 pazdziernika.

Post autor: Jolawaw »

Witam przyznano mi turnus do sanatorium z zus od 29 pazdziernika w placowce Etna-Weneda, czy ktos jedzie w tym terminie?Mieszkam w Płocku.Moze jakies opinie i rady osob , ktore juz tam byly?Pozdrawiam-Jola ;)
olga57
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 20:15

Re: Wyjezdzam do san.etna-weneda 29 pazdziernika.

Post autor: olga57 »

Witaj ja też jadę do Wenedy ale już za dwa dni.Postaram się po powrocie opisać to sanatorium mam nadzieję że będzie ok.Pozdrawiam :)
Jolawaw
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj Olga , z niecierpliwoscia czekam na Twoja opinie...Pozdrawiam i zycze milego pobytu Jola :P
Awatar użytkownika
magaziata
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2011 10:10
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: magaziata »

Witam, ja też ma turnus do wenedy na 29.10 jestem ze Stargardu szczecińskiego może się spotkamy pozdrawiam
Jolawaw
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj...ciesze sie ,ze sie odezwalas, jesli masz ochote sie poznac przed wyjazdem chociaz korespondencyjnie to moj mail [email].com.pl. Odezwiaj sie .Pozdrawiam!
moczyk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2011 21:58
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: moczyk »

Witam obie Panie , ja również dostałem skierowanie do tego ośrodka w tym terminie , będę jechał z pod Warszawy . Olga czekamy na Twoją opinię . Pozdrawiam , i do miłego !
Jolawaw
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj moczyk....to my prawie z tego samego miejsca bedziemy podrozowac.Ja najprawdopodobniej komfort bus z Warszawy przez Plock do Kolobrzegu samrochodem troche daleko na samotna podroz....z tego co sie orientuje to trzeba tam byc rano a ja bylabym dopiero ok 17 wiec nie wiem czy nie trzeba jechac dzien wczesniej.Moze ktos sie orientuje jak to jest z tym zakwaterowaniem?Prosze o info.Tak ogolnie to rozne sa opinie na temat Wenedy...moze ktos obiektywnie napisze o tym osrodku?Pozdrawiam ;)
moczyk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2011 21:58
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: moczyk »

Jola , a kto Ci tak powiedział , że trzeba być tam rano ? Na skierowaniu jest data , tak ? , i tego dnia masz tam być , a kiedy będziesz rano , południe , wieczór to Twoja sprawa , na pewno nikt nie karze być tam rano , także luzik , dotrzesz w miarę możliwości komunikacyjnych , chcesz wiedzieć więcej to sprawdź Swojego maila i odpisz . Pozdrawiam !
sowa
Na forum od: 27 wrz 2011 19:53

Post autor: sowa »

no to jest nas więcej, ja wyjeżdżam z Elbląga i nic mi nie wiadomo o tym, że trzeba być na miejscu rano. Jalbbyście coś wiedzieli to dajcie znać na forum
Olaa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 paź 2011 22:57

Post autor: Olaa »

Witam pięknie. Jadę do Kołobrzegu ale 28 pażdziernika do Posejdona. Pozdrawiam pięknie Ola z Przemyśla
ODPOWIEDZ