Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam przyznano mi turnus do sanatorium z zus od 29 pazdziernika w placowce Etna-Weneda, czy ktos jedzie w tym terminie?Mieszkam w Płocku.Moze jakies opinie i rady osob , ktore juz tam byly?Pozdrawiam-Jola
Witaj...ciesze sie ,ze sie odezwalas, jesli masz ochote sie poznac przed wyjazdem chociaz korespondencyjnie to moj mail [email].com.pl. Odezwiaj sie .Pozdrawiam!
Witam obie Panie , ja również dostałem skierowanie do tego ośrodka w tym terminie , będę jechał z pod Warszawy . Olga czekamy na Twoją opinię . Pozdrawiam , i do miłego !
Witaj moczyk....to my prawie z tego samego miejsca bedziemy podrozowac.Ja najprawdopodobniej komfort bus z Warszawy przez Plock do Kolobrzegu samrochodem troche daleko na samotna podroz....z tego co sie orientuje to trzeba tam byc rano a ja bylabym dopiero ok 17 wiec nie wiem czy nie trzeba jechac dzien wczesniej.Moze ktos sie orientuje jak to jest z tym zakwaterowaniem?Prosze o info.Tak ogolnie to rozne sa opinie na temat Wenedy...moze ktos obiektywnie napisze o tym osrodku?Pozdrawiam
Jola , a kto Ci tak powiedział , że trzeba być tam rano ? Na skierowaniu jest data , tak ? , i tego dnia masz tam być , a kiedy będziesz rano , południe , wieczór to Twoja sprawa , na pewno nikt nie karze być tam rano , także luzik , dotrzesz w miarę możliwości komunikacyjnych , chcesz wiedzieć więcej to sprawdź Swojego maila i odpisz . Pozdrawiam !
no to jest nas więcej, ja wyjeżdżam z Elbląga i nic mi nie wiadomo o tym, że trzeba być na miejscu rano. Jalbbyście coś wiedzieli to dajcie znać na forum