Wistom Kołobrzeg - małżeństwa
-
forumowicz
Re: Wistom Kołobrzeg - małżeństwa
-
Gość
Wciąż jest tylko mała niepewność, czy dostaniemy samodzielną dwójkę, czy może się zdarzyć że w tzw studio, czyli 2+2+łazienka, ale to już się okaże w sobotę na miejscu.
Trzeba zatankować do pełna, około 7 wyjazd z Warszawy, 13-14 na miejscu, a potem luzik i wszystko przyjmować z uśmiechem na ustach. Wszelkie stresy i zmartwienia zostają w domu. Nastrajamy się pozytywnie, nawet pogoda nie musi być jakaś super, zawsze się można dostosować.
Dzięki Roman za wyczerpującą, obszerną odpowiedź w odcinkach (taki mały serial...
Pozdrowienia.
Kazimierz
PS. Zastanawiam się jeszcze, czemu Google nie prowadzi mnie w ostatniej fazie trasy przez Koszalin tylko uparcie kieruje za Bobolicami na jakieś boczne drogi dość nieciekawie wyglądające. Czyżby jakieś roboty drogowe czy po prostu miasto omijamy ???
-
Gość
Dzięki - żona się ucieszy.
Jeszcze raz pozdrawiam
-
forumowicz
-
forumowicz
-
Gość
Powód: wymoderowano na życzenie autora
-
forumowicz
-
Gość
Myślę, że inni wyjeżdżający do tego obiektu też z wielką ciekawością to czytają i skorzystają.
A tak na marginesie - patrzę na Twój staż sanatoryjny i zazdroszczę... ja już nie zdążę osiągnąć takiego wyniku! Za późno zaczęliśmy jeździć, chociaż nasze dolegliwości już bardzo dawno nas do tego upoważniały i trzeba było korzystać. No ale jak to mówią - czasu się nie cofnie. Jak przejdę na emeryturę będziemy jeździć sobie prywatnie - w ramach możliwości finansowych naturalnie.
Miłego pobytu - chociaż to już resztka...
Kazimierz
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Prowadzi pewnie na Tychowo i Białogard.To wcale nie jest zły wybór,jedzie się zdecydowanie lepiej i szybciej niż przez Koszalin,a droga wcale nie jest zła.Możesz też jechać przez Bydgoszcz i w Wałczu wjechać na tą samą trasę.Kilometrami to dokładnie tyle samo.Zastanawiam się jeszcze, czemu Google nie prowadzi mnie w ostatniej fazie trasy przez Koszalin tylko uparcie kieruje za Bobolicami na jakieś boczne drogi dość nieciekawie wyglądające. Czyżby jakieś roboty drogowe czy po prostu miasto omijamy ???
-
forumowicz