Sanatorium Pałac na wodzie Augustów
-
Ewelina1235
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 07 wrz 2016 21:38
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Sanatorium Pałac na wodzie Augustów
-
Fanzusu
- Kuracjusz

- Na forum od: 08 sie 2016 02:26
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
Swoją drogą to dziwne, że nagle kuracjusze przestali pisać o tym sanatorium.
-
Agnieszka K
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 lut 2015 11:08
- Staż sanatoryjny: 2
Hehe, dobre.Fanzusu pisze:Od kwietnia cisza. Chyba nikt żywy stamtąd nie wyjechał... Albo wszyscy oślepli i nie mogą już klikać w klawiaturę. Słyszałem, że ruski spirytus może odebrać wzrok. A ja chciałbym się dowiedzieć, czy można w Augustowie liczyć na zabiegi wodne (masaż podwodny, gimnastyka w wodzie)? Czy są organizowane wycieczki na Białoruś i do Kaliningradu, czy warto zabrać ze sobą paszport? Może jednak ktoś przeżył pobyt w sanatorium w Augustowie i się odezwie???
-
Fanzusu
- Kuracjusz

-
Agnieszka K
- Pomocny Kuracjusz

Sorki, oczywiście taki żarcik
A tak poważnie, to nie wiem. Mogę się tylko dymyślać . Ty też możesz. Wszyscy mogą. Wystarczy przeczytać ten i inne wątki http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... +na+wodzie. W sieci również znajdziesz sporo opinii na temat pałacu. Materiału jest mnóstwo . Pewne rzeczy nieustannie się powtarzają i wnioski nasuwają się same. Ja byłam tam prawie 2 lata temu i sama jestem ciekawa czy naprawdę cokolwiek się tam zmieniło. Przewinęło się przez to forum trochę osób które przed wyjazdem "odgrażały" się, że będą pisać, ze zrobią porządek itp...itd... a później jakoś im ...przeszło
I nie zdziwię się jak zaraz nastąpi wysyp jednopostowców zachwalających pałacyk
-
Fanzusu
- Kuracjusz

Interesuje mnie, czy można w Augustowie liczyć na zabiegi wodne (masaż podwodny, gimnastyka w wodzie)? Czy jest basen dla kuracjuszy? Czy są organizowane wycieczki na Białoruś i do Kaliningradu, czy warto zabrać ze sobą paszport?
-
Agnieszka K
- Pomocny Kuracjusz

" Za moich czasów " o takich rzeczach można było sobie tylko pomarzyć, albo ...zorganizować sobie samemu. W Augustowie jest aquapark a w wolnym czasie możesz sobie chodzić /jeździć gdzie chcesz. Wycieczki można w każdej chwili zorganizować, ale do gimnastyki w wodzie potrzebny jest chociaż jakiś niewielki basen. Wątpię by w pałacu takowy powstał i do tej pory nikt o nim nie wspomniał .Fanzusu pisze: Interesuje mnie, czy można w Augustowie liczyć na zabiegi wodne (masaż podwodny, gimnastyka w wodzie)? Czy jest basen dla kuracjuszy? Czy są organizowane wycieczki na Białoruś i do Kaliningradu, czy warto zabrać ze sobą paszport?
-
Marro
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2016 20:15
Czytając rózne opinie nie mam już najlepszego zdania o tym miejscu mam nadzieję zę na miejscu miło się rozczaruję
-
Ewelina1235
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 07 wrz 2016 21:38
- Staż sanatoryjny: 0
-
Marro
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2016 20:15