Sanatorium Pałac na wodzie Augustów

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ewelina1235
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 wrz 2016 21:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Re: Sanatorium Pałac na wodzie Augustów

Post autor: Ewelina1235 »

Witam - też rozpoczynam turnus 8 pazdziernika i jestem bardzo ciekawa opinii innych kuracjuszy
Fanzusu
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 sie 2016 02:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Fanzusu »

Do Ewelina1235 Pewną dawkę opinii znajdziesz we wcześniejszych komentarzach.
Swoją drogą to dziwne, że nagle kuracjusze przestali pisać o tym sanatorium.
Agnieszka K
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2015 11:08
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Agnieszka K »

Fanzusu pisze:Od kwietnia cisza. Chyba nikt żywy stamtąd nie wyjechał... Albo wszyscy oślepli i nie mogą już klikać w klawiaturę. Słyszałem, że ruski spirytus może odebrać wzrok. A ja chciałbym się dowiedzieć, czy można w Augustowie liczyć na zabiegi wodne (masaż podwodny, gimnastyka w wodzie)? Czy są organizowane wycieczki na Białoruś i do Kaliningradu, czy warto zabrać ze sobą paszport? Może jednak ktoś przeżył pobyt w sanatorium w Augustowie i się odezwie??? ;)
Hehe, dobre. :D Miejmy nadzieję, że przynajmniej Fanowizusu uda się przeżyć i napisać szczerą, nieocenzurowaną opinię. Czekamy.
Fanzusu
Kuracjusz
Kuracjusz

Agnieszko! W Pałacu na wodzie będę od 08.10. Obiecuję, że jeśli przeżyję, to napiszę swoją opinię o tym sanatorium. Czy może wiesz, dlaczego inni tego nie robią? ;)
Agnieszka K
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dlaczego ? Może faktycznie nikt nie przeżył :!:
Sorki, oczywiście taki żarcik :mrgreen: :mrgreen:
A tak poważnie, to nie wiem. Mogę się tylko dymyślać . Ty też możesz. Wszyscy mogą. Wystarczy przeczytać ten i inne wątki http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... +na+wodzie. W sieci również znajdziesz sporo opinii na temat pałacu. Materiału jest mnóstwo . Pewne rzeczy nieustannie się powtarzają i wnioski nasuwają się same. Ja byłam tam prawie 2 lata temu i sama jestem ciekawa czy naprawdę cokolwiek się tam zmieniło. Przewinęło się przez to forum trochę osób które przed wyjazdem "odgrażały" się, że będą pisać, ze zrobią porządek itp...itd... a później jakoś im ...przeszło :roll: Albo po jednym krytycznym poście nagle zmieniały zdanie i stwierdzały, że jednak mają jak pączki w maśle :P. Cuda panie . Także nie obiecuj lepiej, bo wiesz... :) Tak czy inaczej czymam kciuki i miłego wypoczynku życzę :mrgreen:
I nie zdziwię się jak zaraz nastąpi wysyp jednopostowców zachwalających pałacyk :roll:
Fanzusu
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję za odpowiedź, Agnieszko. Nadal jednak jestem zdziwiony tym milczeniem kuracjuszy na temat tego sanatorium. Czy można obawiać się napisania opinii? Nie mam ambicji "robić porządek", ale jeśli doświadczę nieprawidłowości, to będę reagował. Z pewnością podzielę się swoją opinią w trakcie lub po powrocie z turnusu. Podobno wi-fi ma w pałacu słaby zasięg, co jest bardzo dziwne. "Pałac" bez dostępu do internetu jest dziś raczej "strasznym dworem".
Interesuje mnie, czy można w Augustowie liczyć na zabiegi wodne (masaż podwodny, gimnastyka w wodzie)? Czy jest basen dla kuracjuszy? Czy są organizowane wycieczki na Białoruś i do Kaliningradu, czy warto zabrać ze sobą paszport?
Agnieszka K
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Fanzusu pisze: Interesuje mnie, czy można w Augustowie liczyć na zabiegi wodne (masaż podwodny, gimnastyka w wodzie)? Czy jest basen dla kuracjuszy? Czy są organizowane wycieczki na Białoruś i do Kaliningradu, czy warto zabrać ze sobą paszport?
" Za moich czasów " o takich rzeczach można było sobie tylko pomarzyć, albo ...zorganizować sobie samemu. W Augustowie jest aquapark a w wolnym czasie możesz sobie chodzić /jeździć gdzie chcesz. Wycieczki można w każdej chwili zorganizować, ale do gimnastyki w wodzie potrzebny jest chociaż jakiś niewielki basen. Wątpię by w pałacu takowy powstał i do tej pory nikt o nim nie wspomniał .
Marro
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2016 20:15

Post autor: Marro »

Witam też się wybieram do tego sanatorium ,dzięki kochanemu zusowi . Wyjazd 08,10,16 .
Czytając rózne opinie nie mam już najlepszego zdania o tym miejscu mam nadzieję zę na miejscu miło się rozczaruję :)
Ewelina1235
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 wrz 2016 21:38
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Ewelina1235 »

No ja niestety niestety musiałam odwołać wyjazd 8.10 ale jestem bardzo ciekawa co straciłam wiec bardzo proszę piszcie jak sie tam bawicie... :)
Marro
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2016 20:15

Post autor: Marro »

Jesteśmy już parę dni w tym sanatorium jeszcze żyjemy .Grunt to wspaniała ekipa .
Zablokowany