Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Nie mam już sumienia Cię fatygować - zaraz po przyjeździe i tak nie pojedziemy nigdzie, trzeba się zaaklimatyzować. A w międzyczasie poczytamy co tam naskrobali.
Żona mówi, że ten Berlin ciekawie wygląda - pewnie skorzystamy...
Zastanawiam się jeszcze, czemu Google nie prowadzi mnie w ostatniej fazie trasy przez Koszalin tylko uparcie kieruje za Bobolicami na jakieś boczne drogi dość nieciekawie wyglądające. Czyżby jakieś roboty drogowe czy po prostu miasto omijamy ???
Prowadzi pewnie na Tychowo i Białogard.To wcale nie jest zły wybór,jedzie się zdecydowanie lepiej i szybciej niż przez Koszalin,a droga wcale nie jest zła.Możesz też jechać przez Bydgoszcz i w Wałczu wjechać na tą samą trasę.Kilometrami to dokładnie tyle samo.
Właśnie tak mi proponuje, a mnie przeraziły niektóre odcinki drogi 169, ale może Street View niezbyt aktualne... (2013).
Chyba się zdecyduję na ten wariant, zgodnie z Twoją sugestią. Dłużej A2 - to mnie kusi.
Dzięki za radę
Napisałem Wam że na recepcji dużo uśmiechu przy zakwaterowaniu,tego śmiechu na co dzień też musicie mieć dużo, właśnie z takich powodów jak opisała pani.Ja powiem krótko, to co zrobiły wczoraj panie z pokojów 2+2 uświadczyly mnie w wierze w polskie sanatorium!O 23 musiałem wzywać ochronę,ale przecież w innym pokoju bez żony było mi lepiej...Kobieto zastanów się o czym Ty piszesz!!!
romanyaris pisze:Napisałem Wam że na recepcji dużo uśmiechu przy zakwaterowaniu,tego śmiechu na co dzień też musicie mieć dużo, właśnie z takich powodów jak opisała pani.Ja powiem krótko, to co zrobiły wczoraj panie z pokojów 2+2 uświadczyly mnie w wierze w polskie sanatorium!O 23 musiałem wzywać ochronę,ale przecież w innym pokoju bez żony było mi lepiej...Kobieto zastanów się o czym Ty piszesz!!!
.. Czy można rozwinąć TEMAT
Co stało się ,że Był Pan zmuszony wzywać siły porządkowe ?
Zaciekawiła Mnie ta historia
Mogę przyjechać dopiero w poniedziałek. Myślałam, że w sobotę i niedzielę nic się nie dzieje, a tu taka niespodzianka. Piszesz, że lekarz w sobotę i zabiegi też. Jak byłam pierwszy raz w sanatorium, zabiegi były od poniedziałku do piątku.
Czy lekarz przyjmuje wszystkich od razu w sobotę? Czy zabiegi też od pierwszego dnia?
Pozdrawiam
Nuta