Wistom Kołobrzeg - małżeństwa

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Wistom Kołobrzeg - małżeństwa

Post autor: forumowicz »

Wywiesili już dziś plany wycieczkowe dla Was na sobotę i niedzielę ,jak jesteś zainteresowany to przejdę się i przepisze Wam godziny i terminy.
Gość

Post autor: Gość »

Nie mam już sumienia Cię fatygować - zaraz po przyjeździe i tak nie pojedziemy nigdzie, trzeba się zaaklimatyzować. A w międzyczasie poczytamy co tam naskrobali.
Żona mówi, że ten Berlin ciekawie wygląda - pewnie skorzystamy...

K
Gość

Post autor: Gość »

Felice pisze:
Zastanawiam się jeszcze, czemu Google nie prowadzi mnie w ostatniej fazie trasy przez Koszalin tylko uparcie kieruje za Bobolicami na jakieś boczne drogi dość nieciekawie wyglądające. Czyżby jakieś roboty drogowe czy po prostu miasto omijamy ???
Prowadzi pewnie na Tychowo i Białogard.To wcale nie jest zły wybór,jedzie się zdecydowanie lepiej i szybciej niż przez Koszalin,a droga wcale nie jest zła.Możesz też jechać przez Bydgoszcz i w Wałczu wjechać na tą samą trasę.Kilometrami to dokładnie tyle samo.
Właśnie tak mi proponuje, a mnie przeraziły niektóre odcinki drogi 169, ale może Street View niezbyt aktualne... (2013).
Chyba się zdecyduję na ten wariant, zgodnie z Twoją sugestią. Dłużej A2 - to mnie kusi.
Dzięki za radę
forumowicz

Napisałem Wam że na recepcji dużo uśmiechu przy zakwaterowaniu,tego śmiechu na co dzień też musicie mieć dużo, właśnie z takich powodów jak opisała pani.Ja powiem krótko, to co zrobiły wczoraj panie z pokojów 2+2 uświadczyly mnie w wierze w polskie sanatorium!O 23 musiałem wzywać ochronę,ale przecież w innym pokoju bez żony było mi lepiej...Kobieto zastanów się o czym Ty piszesz!!!
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

romanyaris pisze:Napisałem Wam że na recepcji dużo uśmiechu przy zakwaterowaniu,tego śmiechu na co dzień też musicie mieć dużo, właśnie z takich powodów jak opisała pani.Ja powiem krótko, to co zrobiły wczoraj panie z pokojów 2+2 uświadczyly mnie w wierze w polskie sanatorium!O 23 musiałem wzywać ochronę,ale przecież w innym pokoju bez żony było mi lepiej...Kobieto zastanów się o czym Ty piszesz!!!

.. Czy można rozwinąć TEMAT
Co stało się ,że Był Pan zmuszony wzywać siły porządkowe ?
Zaciekawiła Mnie ta historia
forumowicz

TEMAT- nie jest warty tego żeby go rozwijać.Pozdrawiam.
forumowicz

Jak to o 23 wzywać ochronę,przecież to wczesna pora :D oj nieładnie ,nieładnie
nuta
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 wrz 2016 15:26
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: nuta »

Mogę przyjechać dopiero w poniedziałek. Myślałam, że w sobotę i niedzielę nic się nie dzieje, a tu taka niespodzianka. Piszesz, że lekarz w sobotę i zabiegi też. Jak byłam pierwszy raz w sanatorium, zabiegi były od poniedziałku do piątku.
Czy lekarz przyjmuje wszystkich od razu w sobotę? Czy zabiegi też od pierwszego dnia?
Pozdrawiam
Nuta
Awatar użytkownika
rozantka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: rozantka »

romanyaris !!!!! wiem o czym piszę........
nuta
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 wrz 2016 15:26
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: nuta »

Może wiecie, czy pokoje 3 i 4-osobowe w tym sanatorium to jedno pomieszczenie, czy studia 2+1 i 2+2, czy i takie, i takie?
ODPOWIEDZ