Jak oceniacie postawę Angeliny Jolie?
- klaraklara
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 mar 2013 20:09
Re: Jak oceniacie postawę Angeliny Jolie?
-
forumowicz
Potrzeba nie lada odwagi i pragnienia by żyć ,by zdecydować sie na tak radykalne rozwiązanie,ale czy do końca dające poczucie bezpieczeństwa?
Nie wiem.Nowotwory to bardzo złożony problem XXI wieku.
Przetworzona żywnośc marketowa ,brak profilaktyki,stres ,jedzenie potraw w pośpiechu ,często nic nie wartych ,wypełniaczy żoładka,brak ruchu etc,to czynniki zwiekszające
prawdopodobieństwo zachorowania.
Wciąz też pokutujące stwierdzenie ..nie badam sie wolę nie wiedzieć.(dot Polaków)
Sprawy genetyczne i przekazanie nam pewnych schorzeń na bank itd itd.
Postawa Angeliny? bardzo osobista i trudna i nic tutaj nie mają do rzeczy posiadane srodki materialne(jedni je mają inni nie) takie jest niesprawiedliwe życie.
W kwestii zachorowań ,umieralności nie ma lepszych i gorszych ,pieniądze moga tylko pomóc godnie przeżyc dni po zachorowaniu ,nie uchronią przed śmiercią.
Zapewne wolałabym podjąc taką decyzje jak Ona i żyć ,niż mieć tę część ciała chorą i nie rokująca i umrzec.Ale osobiscie mam kapke inne zdanie ,w jej ciele komórki rakowe moga zaatakować inny organ i co wtedy jak za póżno zostanie rozpoznana choroba?
Wszystkich organów ,lub części ciała nie da się usunąc i zrekonstruować,hm.............
- Asik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
w publicznym rozważaniu problem. Dobrze, że osoby bardzo znane, symbole kobiecości mówią
odważnie o swoich osobistych decyzjach ratujących życie. Może niektóre Panie nie będą się po prostu
wstydziły czy bały ... i odwlekały zgłaszania się na bardzo w tej chwili dostępne, profilaktyczne badania.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
-Wszystkie media by tak nagłasniały PROBLEM ?
Jedna z TV pokazała co wykonano i jak będzie wyglądac oj brzydkie slowo Rekonstrukcja .
A może to kolejna kampania ?
Wszak Pani z Australii Kaylie Minoque ,rownierz peszła podobny zabiegi WYGRALA i nie robiła TEGO tak medialnie.
Uważam ,że tak medialne obnoszenie choroba pokazuje tylko wg mnie i jest to tylko moja opinia chęć ..zaistnienia.
Ileż to Naszych znajomych ,koleżanek przyjaciólek -Dzis jest amazonkami ileż TRAGEDI przezywają Kobiety w Naszym Kraju.
Tak ja WYGRAŁEM z NOWOTWOREM !!!!!!!
TAK ja WYGRAŁEM i zostalem po 16 latach wyleczony z Wirusa C.
Kilka BLISKICH Mi kobiet jest Amazonkami -widzę ich walkę i PODZIWIAM JE
Może jestem zakompleksionym człowiekiem ,ale wydaje mi się ,że nie można mediow nawet w dobrej wierze wpuszczac w domowe pielesze ( były slawne śluby , byl sex w Big-Brother ) ale tego co dzieje się w SERCU każdej z WAS przed mamografia i przed wynikiem ,nie daj Boże przed pobraniem wycinka tego nie mozna sprzedawać
- To sa straszne dni dni OCZEKIWANIA.
Każdy jest kowalem swego losu -Może ta osoba chciał byc bardziej medialna ,niz TYSIĄCE Kobiet ,ktore przeżywaja to niejednokrotnie wsamotnosci i stresie
czy uda się Jej się pomoc INNYM -czas pokaże
-
forumowicz
Pozdrawiam
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
potrzebę śledzenia prywatnego życia innych. Najlepiej znanych, tych z pierwszych stron gazet.
Duża kasa za zdjęcia, za info, które zaszokuje i.... zapewni dochód publikującym je mediom.