Ciechocinek od 9 października
-
Agnieszkam75kg
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 gru 2015 22:19
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Ciechocinek od 9 października
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- Marlenka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 lip 2015 20:09
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Z mojej praktyki pamiętam że na niektóre zabiegi musisz mieć zgodę lekarza nie skierowanie, ale w każdym sanatorium lekarze wydawali te zgody "od ręki"wiesniaczkaela pisze:Pewnie to nie w tym temacie ale może mi ktoś podpowie jak wygląda w praktyce wykupienie zabiegów na tydzień .Czy potrzebne skierowanie od lekarza , czy też wizyta u lekarza w ośrodku.Dzwoniłam na recepcję do Oriona ale pani recepcjonistka nie posiadała takiej wiedzy.Dziękuje z góry za podpowiedz
Szkoda że nie brałam pod uwagę tego Oriona, ale teraz to już i tak za późnoAgnieszkam75kg pisze:Marlenka nie będziesz musiała nikogo szukać poza tym ośrodkiemtam jest 400 osób... najlepsza baza zabiegowa w Ciechocinku, Kawiarnia Cztery Pory Roku, codziennie dancingi
choć musisz wiedzieć, że dwa razy droższa niż w innych lokalach w Ciechocinku ...jedynym minusem była spora odległość do centrum. nie jestem typem chodzącym, zwłaszcza jak deszcz i wiatr
...MSW ORION w centrum, gdzie byłam już dwa razy i sobie go najlepiej chwalęmiłego pobytu
-
Agnieszkam75kg
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 gru 2015 22:19
- Staż sanatoryjny: 4
i jeszcze chciałam powiedzieć Eli chyba, że od końca października do marca, poza świętami, Orion ma bardzo dobre promocje, za pobyt 2tygodniowy odpłatność 1100zł, 3 zabiegi dziennie, albo za 1700 3tyg. chyba jakoś tak to było. trzeba śledzić na ich stronie
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
A swojsko to jest tam,gdzie są fajni ludzie.Mnie tam organizator zajęć nie jest potrzebny...sama daję sobie z tym radę.
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 5 razy
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- Marlenka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 lip 2015 20:09
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Czy ty próbujesz mnie zniechęcić do wyjazdu? Bo jeżeli tak to jesteś na dobrej drodzeAgnieszkam75kg pisze: ... )