Szczawnica 28 listopad
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Re: Szczawnica 28 listopad
Bez względu na czas, bardzo cieszę się na pobyt w Szczawnicy. Lubię tam bywać... Miałam już okazję zobaczyć tam wczesną i późną jesień. Zastanawiam się tylko, czy nie zabrać ze sobą nart? Kto wie, jaka będzie pogoda?! Będę tam 24 dni, które zamierzam aktywnie wykorzystać. No i jeszcze jedno- koniecznie muszę zaliczyć jakiś koncert w Jaworkach...!
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Przewodnik już jest i czeka, więc pora podjąć decyzję o wyjeździe...
Ja "zamówiłam" pogodę (w każdym zakresie)! A skoro PRZEWODNIK już jest gotowy, to nie pozostaje nic innego, jak przygotować się (ciepło)...
Jestem przekonana, że sporo osób mimo wszystko zjawi się w Szczawnicy i dołączy do nas! A jeśli, nie... to przynajmniej korki na Zakopiance będą mniejsze i szybciej, bezpieczniej dotrzemy na miejsce!
Pewien miły "Pomocny Kuracjusz" podpowiedział mi, że należy trochę częściej udzielać się na Forum i odświeżać co pewien czas post...
Liczę, że znajdzie się kilka osób, które tak jak ja szukają fajnego towarzystwa na listopadowo- grudniowe dni!
Pozdrawiam serdecznie!!!
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Mile widziane są osoby, dla których turystyka piesza jest ulubioną formą terapii sanatoryjnej.
Fajnie, że nie tylko ja mam taki "atrakcyjny" termin wyjazdu: listopadowo- grudniowy.
Miło mi będzie jeśli będziemy mogły gdzieś się spotkać i wybrać na wycieczkę!
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Ciekaw jestem czy będą chętni na długie piesze wycieczki po szlakach?