Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wróciłem do kolejki
Wniosek złożyłem pod koniec sierpnia i o dziwo lekarz balneolog już po trzech tygodniach rozpatrzył wniosek
Nadano mi numer startowy 131572. Przewidywany czas oczekiwania na realizację skierowania wynosi 24 miesiące
Potwierdzam słowa poprzednika. Wniosek złożony 25.08.2016 i numerek 131266 na dzień 16.09. Czas 24 mies. Fajnie by było dostać taki przydział za 2 lata.
Poprzedni wniosek złożony na początku lipca 2014 roku ,proponowany czas oczekiwania 20 m-cy nr 86 tys z kawałkiem - wyjazd po 26 m-cach.
Myślę , że teraz przy nr ponad 130 tys i czasie oczekiwania 24 m-cy nasz fundusz musi zakontraktować dużo więcej miejsc aby wyrobić się w podanym przez siebie terminie.
Jeśli zostanie przy tej ilości miejsc co jest obecnie to daj Boże jak wyjedziemy za 36 m-cy.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących w mazowieckim funduszu, życzę cierpliwości, wytrwałości a przede wszystkim zdrowia.
OrtO, źle kombinujesz.
Weź pod uwagę, że lekarz balneolog rozpatrzył wiosek (przynajmniej mój), już po trzech tygodniach od złożenia i dlatego jest tak wysoki numer startowy.
Ja również w 2014 miałem numer startowy około 86 tys., ale wtedy mój wniosek został rozpatrzony dopiero po 6 miesiącach.
Przez pół roku licznik cały czas pracował w systemie NFZ-etu i nie wiesz jaki był numer w momencie rejestracji wniosku.
Powinni wyrobić się z przewidywanym czasem oczekiwania