Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wróciłem do kolejki
Wniosek złożyłem pod koniec sierpnia i o dziwo lekarz balneolog już po trzech tygodniach rozpatrzył wniosek
Nadano mi numer startowy 131572. Przewidywany czas oczekiwania na realizację skierowania wynosi 24 miesiące
Potwierdzam słowa poprzednika. Wniosek złożony 25.08.2016 i numerek 131266 na dzień 16.09. Czas 24 mies. Fajnie by było dostać taki przydział za 2 lata.
Poprzedni wniosek złożony na początku lipca 2014 roku ,proponowany czas oczekiwania 20 m-cy nr 86 tys z kawałkiem - wyjazd po 26 m-cach.
Myślę , że teraz przy nr ponad 130 tys i czasie oczekiwania 24 m-cy nasz fundusz musi zakontraktować dużo więcej miejsc aby wyrobić się w podanym przez siebie terminie.
Jeśli zostanie przy tej ilości miejsc co jest obecnie to daj Boże jak wyjedziemy za 36 m-cy.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących w mazowieckim funduszu, życzę cierpliwości, wytrwałości a przede wszystkim zdrowia.
OrtO, źle kombinujesz.
Weź pod uwagę, że lekarz balneolog rozpatrzył wiosek (przynajmniej mój), już po trzech tygodniach od złożenia i dlatego jest tak wysoki numer startowy.
Ja również w 2014 miałem numer startowy około 86 tys., ale wtedy mój wniosek został rozpatrzony dopiero po 6 miesiącach.
Przez pół roku licznik cały czas pracował w systemie NFZ-etu i nie wiesz jaki był numer w momencie rejestracji wniosku.
Powinni wyrobić się z przewidywanym czasem oczekiwania.
Mask cieszy mnie twój optymizm,
jednak weź pod uwagę, że jeszcze na wiosnę ludzie czekali 24 miesiące a ci co wyjeżdżają na jesieni już 26 - tak wynika z zamieszczanych postów.
Średnio miesięcznie spada ok. 4tys., to jak by nie liczyć jednak sporo wychodzi ponad 2 lata.
Ty masz już wgląd do przeglądarki to zobaczysz ile ubyło nr przez m-c,- latem jest spory zastój, a największy spadek na wiosnę.
No i aby do 2018, a po drodze oby nic nie zmieniali bo może być tak że będziemy mogli jechać już w 2017 tylko sami zrezygnujemy.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
Kochani po 18 miesiacach moje dokumenty trafily do weryfikacji Minal miesiac I nic nadal jestem w zawieszeniu .Ciekawe kiedy wroce do kolejki .Zastanawiam sie jaki bede miala numer czy ten przed weryfikacja czy nizszy .
Witaj aannaa do kolejki wrócisz po około 2 miesiącach a twoje numerki cały czas spadają ,jak wrócisz do kolejki to będziesz miała dużo niższy numer jak dwa miesiące temu.Życzę szybkiego przydziału do wymarzonego kurortu
Danusiu bardzo Co dziekuje za informacje .To pocieszajace. Martwi mnie tylko miejscowosc do ktorej moga mnie wyslac .Ciechocinek przy moim niskim cisnieniu to masakra a moja lekarz nie napisala o tym w skierowaniu . Raz przejazdem bylam w Ciechocinku I musialam uciekac tak bardzo sie zle czylam .Jak obserwuje to najczesciej tam wysylaja.
Kochani jestem szczęśliwa -wróciłam do kolejki mój numer to 19000 . Może zimowy sloneczny styczeń będzie dla mnie szczęśliwy i wyjade do sanatorium Przez miesięczny czas oczekiwania po weryfikacji minęło 6000 numerów Życzę wszystkim miłego dnia.