Aspołeczne zachowania w sanatorium

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
forumowicz

Re: zachowania w sanatorium

Post autor: forumowicz »

jacky6 pisze:
kruszynka2 pisze:Miało być o aspołecznych zachowaniach w sanatoriach a jest? :o :lol: :lol:

Jak to łatwo przychodziło upominanie innych swego czasu ,przywoływanie do porządku a teraz pisze się nie na temat :roll: :roll: :lol:
Była propozycja zmiany albo utworzenia nowego tematu / wątku ...
Czyżby niedostrzeżona ?
A i tak tematy są mocno powiązane.

PS - Chamstwa w sanatoriach się - na Chiny Ludowe - nie wypleni - choćby nie wiem - kto i jak chciał ...

:mrgreen: to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi... :ugeek:
Rzeczywiście powiązane :lol: :lol:
Załamka :twisted:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Aspołeczne zachowania w sanatorium

Post autor: Sloneczko »

Princi pisze:
andrzej1955 pisze:... sam byłem świadkiem jak pan po przyjściu na tańce z partnerką nagle po tańcu z inną oświadczył że się w niej zakochał :P było troszkę zamieszania ale nie było żadnych scen i zostały mi fajne wspomnienia-zresztą chyba nie tylko mnie ;) :lol: ......
Cóś mnie się zdaje,że chyba i ja byłam tego świadkiem ;) :lol: :lol:
Chyba tez coś takiego pamiętam ;) :o :shock:
:lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

No nie ale aspołecznik :lol: :lol: :lol: jak można tak odrzucić damę i oddać serce innej :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

To przykre w jaki sposób piszecie o ludziach starszych i ich izolacji , Każde społeczeństwo to dzieci, ludzie młodzi i starzy to właśnie im należy się szacunek i wsparcie . Pamiętajmy ,że kiedyś i my będziemy potrzebowali pomocy.
Te górnolotne wywody skłoniły mnie do napisania tego osobistego postu , od kilku dni leżę w szpitalu , jestem po zabiegu jeszcze nie w pełni sił , i to właśnie pani 74 letnia jest mi bardzo pomocna za co jestem jej ogromnie wdzięczna. Pamiętajmy , nikt nie ma gwarancji na zdrowie. Pozdrawiam
forumowicz

Dziękuję kruszynko za życzonka :kwiat: mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ;)
Ja także zaczynam odróżniać te osoby i dlatego mój post był bardzo ogólny, forumowicze z dużym stażem wiedzą ,że liczę się z ich wiedzą i doświadczeniem. Pozdrawiam
forumowicz

Musi być dobrze i tak trzymaj. :) :kwiat:
Pozdrawiam serdecznie. :)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Peonio z całym schorowanym serduszkiem przyłączam się do życzeń przesłanych przez Kruszynkę2. Wracaj do nas zdrowa i pełna werwy.

My starzyki jakoś przetrwamy do końca, młodym będzie trudniej , życie zweryfikuje ich poglądy w stosunku do nas.
forumowicz

"My starzyki jakoś przetrwamy do końca, młodym będzie trudniej , życie zweryfikuje ich poglądy w stosunku do nas."

Janku w samo sedno trafiłeś :kwiat:

Peoniu wracaj do zdrowia :) :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Marcelinko ściskam Cię .Jak dasz radę pogadulić to zadryndaj jutro.Buziaki :serce:
forumowicz

Dziękuję serdecznie za te miłe słowa :serce: Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo zdrówka bo to jest przecież najważniejsze :kwiat:
Eluniu zadzwonię jak naładuję telefon , mam tylko dwie kreseczki :D jutro zadzwonię :serce: Marcelina
ODPOWIEDZ