Sanatorium Gracja - Ciechocinek
Re: Sanatorium Gracja - Ciechocinek
Przeczytałam wątek, widzę, że opinie są bardzo różne, z tendencją do negatywnych...
Nie zauważyłam informacji, czy w Gracji jest dostęp do pralki automatycznej? 24 dni to jednak długo, bez prania się nie da...
-
slonecznik
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 02 kwie 2013 14:23
Do prania służy miska i ręcznie możesz sobie co nieco przeprać.Natomiast nie wszystkie pokoje mają balkony i tu jest problem.Mnie się poszczęściło bo balkon mam.
Życzę miłego pobytu.
Slonecznik
-
alcza
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 04 lut 2013 09:58
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Witamy serdecznie - ujawnij się - ja siedzę przy 12 stoliku (ZUS-owska zmiana) a słonecznik w głębi sali - jak się ujawnisz to cię z nią poznam.
Jasmina - jesteś?
Jakie wrażenia?
Mi się podoba. Warunki lokalowe takie sobie ale miasto przecudne, pogoda dopisała, ludzie też. Dużo zabiegów. Żal będzie wracać.
tak się składa, że ja znam się ze słonecznikiem - na stołówce siedzimy przy jednym stoliku
Co do warunków lokalowych w Gracji, ja nie narzekam. Miałam to szczęście, że dostałam pokój 2-osobowy z łazienką i balkonem.
Wyżywienie też mi odpowiada, jestem na diecie lekkostrawnej.
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
czyli jest szansa jednak
ja nie ukrywam,że się boję Ciechocinka bo to zdaje się bardziej klimaty mojej mamy niz moje. Bo fajnych knajpek to chyba nie ma, co? Z tego co patrzyłam to raczej kawiarnie i ew. kotlety z buraczkami?