Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oj dziewczyny,dziewczyny wy czekacie...ja czekam,a to juz bardzo blisko;) czas tak szybko leci ,ze za parę miesięcy od nowa będziemy czujnie śledzić przeglądarkę... i też fajnie będzie znowu odliczać.... 24...20...10...5 miesięcy....noooo wreszcie ROK 2015 ! Huuurrraaa...znowu jedziemy się rehabilitować.. a tymczasem szykujcie stroje kąpielowe,bo pogoda ma być super:) Pozdrawiam wszystkie Panie oczekujące ,no i Panów też
Ja się doczekałem,lipiec-Kudowa Zdrój,nie bylem ale myślę ze będzie fajnie i towarzystwo dopisze i jakaś pocieszycielka mężów się znajdzie,troszkę będzie rygor bo dostałem szpital uzdrowiskowy ale damy rade i będzie ok.
krzysztof100 pisze:Ja się doczekałem,lipiec-Kudowa Zdrój,nie bylem ale myślę ze będzie fajnie i towarzystwo dopisze i jakaś pocieszycielka mężów się znajdzie,troszkę będzie rygor bo dostałem szpital uzdrowiskowy ale damy rade i będzie ok.
"Pocieszycielka mężów"? Na to głównie liczysz? Może zrób przed wyjazdem tu na forum jakiś casting. Pewnie są tu kobiety, które w tym samym czasie wyjadą do Kudowy Zdrój. Proponuję także wypisać swoje oczekiwania "pocieszenia" od owej "pocieszycielki mężów". Powodzenia
Tomasz_50 pisze:Oj dziewczyny,dziewczyny wy czekacie...ja czekam,a to juz bardzo blisko;) czas tak szybko leci ,ze za parę miesięcy od nowa będziemy czujnie śledzić przeglądarkę... i też fajnie będzie znowu odliczać.... 24...20...10...5 miesięcy....noooo wreszcie ROK 2015 ! Huuurrraaa...znowu jedziemy się rehabilitować.. a tymczasem szykujcie stroje kąpielowe,bo pogoda ma być super:) Pozdrawiam wszystkie Panie oczekujące ,no i Panów też
Jakby co to ja nowy kostium kąpielowy a także drugi plażowy kupiłam i to z myślą o sanatorium, bo innej opcji jak kuracja nad Bałtykiem nie przyjmuję do wiadomości