kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: eluunia »

Ibizka wolę jedną porę roku albo lato albo zima ostatnio był styczeń w Sopocie i było cudownie słońce słońce :D
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Zobaczymy co nam los przyniesie ale ja od tego zaglądania w przeglądarę :D zwariuje
Awatar użytkownika
Tomasz_50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 maja 2013 20:31

Post autor: Tomasz_50 »

Oj dziewczyny,dziewczyny :)wy czekacie...ja czekam,a to juz bardzo blisko;) czas tak szybko leci ,ze za parę miesięcy od nowa będziemy czujnie śledzić przeglądarkę... i też fajnie będzie znowu odliczać.... 24...20...10...5 miesięcy....noooo wreszcie ROK 2015 ! Huuurrraaa...znowu jedziemy się rehabilitować..:) a tymczasem szykujcie stroje kąpielowe,bo pogoda ma być super:) Pozdrawiam wszystkie Panie oczekujące ,no i Panów też :)
kramarek
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 21:55
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: kramarek »

ja już nie musze zaglądać w przeglądarkę ;) ale gdzieś trzeba wpadać wiec teraz częściej jestem tutaj :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Marzec 2013- 23447- 21.Maj- 19622
Kto mi obliczy kiedy pojadę? ;) :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzi wzywam Ciebie na pomoc :lol: :roll:
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 11:38
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krzysztof100 »

Ja się doczekałem,lipiec-Kudowa Zdrój,nie bylem ale myślę ze będzie fajnie i towarzystwo dopisze i jakaś pocieszycielka mężów się znajdzie,troszkę będzie rygor bo dostałem szpital uzdrowiskowy ale damy rade i będzie ok.
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

kruszynka z jakiego jestes NFZ? Bo mysle ze w Lubelskim to pojechalabys czerwiec -lipiec 2014 r.Pozdrawiam
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

krzysztof100 pisze:Ja się doczekałem,lipiec-Kudowa Zdrój,nie bylem ale myślę ze będzie fajnie i towarzystwo dopisze i jakaś pocieszycielka mężów się znajdzie,troszkę będzie rygor bo dostałem szpital uzdrowiskowy ale damy rade i będzie ok.
"Pocieszycielka mężów"? Na to głównie liczysz? Może zrób przed wyjazdem tu na forum jakiś casting. Pewnie są tu kobiety, które w tym samym czasie wyjadą do Kudowy Zdrój. Proponuję także wypisać swoje oczekiwania "pocieszenia" od owej "pocieszycielki mężów". Powodzenia :)
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

Tomasz_50 pisze:Oj dziewczyny,dziewczyny :)wy czekacie...ja czekam,a to juz bardzo blisko;) czas tak szybko leci ,ze za parę miesięcy od nowa będziemy czujnie śledzić przeglądarkę... i też fajnie będzie znowu odliczać.... 24...20...10...5 miesięcy....noooo wreszcie ROK 2015 ! Huuurrraaa...znowu jedziemy się rehabilitować..:) a tymczasem szykujcie stroje kąpielowe,bo pogoda ma być super:) Pozdrawiam wszystkie Panie oczekujące ,no i Panów też :)
Jakby co to ja nowy kostium kąpielowy a także drugi plażowy kupiłam i to z myślą o sanatorium, bo innej opcji jak kuracja nad Bałtykiem nie przyjmuję do wiadomości :)
Zablokowany