Dobranoc.... jak macie żaluzje to dobrze....dzisiaj peeeeełnia jakiej nie było od 68 lat
Prywatność - nie tylko w necie...
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 36 razy
Re: Prywatność - nie tylko w necie...
Dobranoc.... jak macie żaluzje to dobrze....dzisiaj peeeeełnia jakiej nie było od 68 lat
-
mary jo
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 mar 2015 22:05
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 1
Nie podoba mi się taki styl.
Masz pieska ? Nie ? To proszę sobie sprawić i wołać do niego " wróć ".
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
....no nie kumam ...nie szukam innych tematów ...czy masz problem z wyjaśnieniemjacky6 pisze:Odpowiedź znajdziesz w innym temacie - bardziej właściwszym ...margot pisze: jak to jest w tym klubie przyjaciół![]()
bo już nie łapię
?..tak się dziwnie składa , źe tam mnie nie ma ,,,
![]()
![]()
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowano: 93 razy
[info ze strony: www.se.pl]
Fotki nadal są w Internecie. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę "Order Kożuchowskiej" i zaznaczyć grafikę.Casandra pisze:no nie widzę właśnie tych fotek!(...)
-
forumowicz
Sloneczko pisze:![]()
![]()
![]()
idę spać
![]()
ja wiem, właśnie chciałam zobaczyć ale niebo zachmurzone...
-
mary jo
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 mar 2015 22:05
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 1
Żenujące jest dla mnie takie uporczywe drążenie tematu.
-
forumowicz
tak zrobiłam i znalazłam. Ładne dziecko i szczęśliwa mama. Publikacja zdjęcia wbrew woli aktorki.
I co dalej? Jak ja to odczuwam? tę publikację wbrew woli aktorki? tak jak napisałam - w takich czasach żyjemy, wszechobecne podglądanie i brak szacunku dla woli innych. Od strony prawnej Kożuchowska pewnie sobie poradzi.
Ale ja jej nie żałuję. Po co wzięła malucha na dekorowanie ? przecież to była publiczna uroczystość, wiadomo że będą fotki, dużo ludzi , dziecko zmęczone.
Jak ceni swoją prywatność to niech ją sama szanuje. Wiadomo, że reporterzy dla pieniędzy zrobią wszystko, nie takie zdjęcia były publikowane.
No chyba, że czegoś innego trzeba szukać na tych zdjęciach.
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Prywatność - za każdą kasę ...
Czyli znakiem tego Panie Dziejku - wolna amerykanka ?Casandra pisze: Publikacja zdjęcia wbrew woli aktorki.
I co dalej? Jak ja to odczuwam? tę publikację wbrew woli aktorki? tak jak napisałam - w takich czasach żyjemy, wszechobecne podglądanie i brak szacunku dla woli innych.
Ale ja jej nie żałuję. Po co wzięła malucha na dekorowanie ? przecież to była publiczna uroczystość, wiadomo że będą fotki, dużo ludzi , dziecko zmęczone.
Jak ceni swoją prywatność to niech ją sama szanuje. Wiadomo, że reporterzy dla pieniędzy zrobią wszystko, nie takie zdjęcia były publikowane.
...
Zatem reporterzy pozostaną ludźmi bez serca i szarych komórek ?
Dla owych pieniążków ?
A co będzie gdy nas to dosięgnie ?
-
forumowicz
załóżmy, że mieszkasz na dość zaludnionym osiedlu - w blokowisku powiedzmy. Szanujesz swoja prywatność.
Czy w rej sytuacji zasłonisz okna żeby oddzielić się od ciekawskiego oka sąsiada czy rezygnujesz z wszelakich osłon na okna ale biegniesz do sąsiadów i prosisz żeby ci nie zaglądali do mieszkania bo szanujesz swoją prywatność i nie życzysz sobie żeby Cię oglądali jak biegasz na golasa po domu.
Jak myślisz - uszanują Twoja wolę czy nie?