Sanus Świeradów-Zdrój
-
hipek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lis 2015 15:00
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 6
Sanus Świeradów-Zdrój
Pozdrawiam.
Hipek
Powód: poprawiono tytuł
Re: Sanus świeraddów-Zdrój
w Sanusie byłam w sierpniu tego roku.Obiekt godny polecenia.W zależności od rodzaju zabiegów możesz mieć wszystkie na miejscu.Na borowinę trzeba chodzić ale to niedaleko.Pokoje ładne,miałam pokój 3-osobowy do samodzielnego zamieszkania zamiast jedynki.Dużo Niemców.Posiłki śniadanie i kolacja w formie bufetu natomiast obiad serwowany/sa 2 propozycje i dzień wcześniej wybierasz /Jest też mała siłownia ,nie ma basenu.Można skorzystać z jacuzzi i sauny na miejscu.Personel bardzo miły i pomocny.Jeśli coś jeszcze chcesz wiedzieć pytaj.
Pozdrawiam
-
hipek
- Super Kuracjusz

Re: Sanus Świeradów-Zdrój
Dziękuję za opinię.
Jeżeli jesteś zorientowana to napisz proszę,czy na terenie ośrodka jest kącik biblioteczny, gdzie można by było wypożyczyć coś do poczytania oraz, czy poranna gimnastyka zbiorowa odbywa się na miejscu w Sanusie.
Pozdrawiam
Hipek
jeśli chodzi o kącik biblioteczny to chyba nie ma nie wiem bo nie korzystałam ale nigdzie nie widziałam informacji na ten temat.Poranna gimnastyka jest w Domu Zdrojowym nie na terenie Sanusa ale to bliziutko
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
-
hipek
- Super Kuracjusz

Aniu, dziękuję za informację w takim razie będę musiał zabrać ze sobą kilka książek bo nie wyobrażam sobie 2 tygodni bez czytania.
Uzdrowisko Świeradów-Zdrój znam bo byłem 2 razy w Leo i Domu Zdrojowym ale Sanus widziałem tylko z zewnątrz.
Pozdrawiam
Hipek