Sanus Świeradów-Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
hipek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lis 2015 15:00
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 6

Sanus Świeradów-Zdrój

Post autor: hipek »

Czy może ktoś przebywał w ostatnim okresie na leczeniu w hotelu uzdrowiskowym Sanus w Świeradowie Zdroju, jeżeli tak to proszę o opinię.

Pozdrawiam.
Hipek
Ostatnio zmieniony 27 lis 2016 22:32 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono tytuł
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Re: Sanus świeraddów-Zdrój

Post autor: Anka »

Witaj
w Sanusie byłam w sierpniu tego roku.Obiekt godny polecenia.W zależności od rodzaju zabiegów możesz mieć wszystkie na miejscu.Na borowinę trzeba chodzić ale to niedaleko.Pokoje ładne,miałam pokój 3-osobowy do samodzielnego zamieszkania zamiast jedynki.Dużo Niemców.Posiłki śniadanie i kolacja w formie bufetu natomiast obiad serwowany/sa 2 propozycje i dzień wcześniej wybierasz /Jest też mała siłownia ,nie ma basenu.Można skorzystać z jacuzzi i sauny na miejscu.Personel bardzo miły i pomocny.Jeśli coś jeszcze chcesz wiedzieć pytaj.

Pozdrawiam
hipek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Sanus Świeradów-Zdrój

Witaj Anka.
Dziękuję za opinię.
Jeżeli jesteś zorientowana to napisz proszę,czy na terenie ośrodka jest kącik biblioteczny, gdzie można by było wypożyczyć coś do poczytania oraz, czy poranna gimnastyka zbiorowa odbywa się na miejscu w Sanusie.

Pozdrawiam
Hipek
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witaj
jeśli chodzi o kącik biblioteczny to chyba nie ma nie wiem bo nie korzystałam ale nigdzie nie widziałam informacji na ten temat.Poranna gimnastyka jest w Domu Zdrojowym nie na terenie Sanusa ale to bliziutko

Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
hipek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam.

Aniu, dziękuję za informację w takim razie będę musiał zabrać ze sobą kilka książek bo nie wyobrażam sobie 2 tygodni bez czytania.
Uzdrowisko Świeradów-Zdrój znam bo byłem 2 razy w Leo i Domu Zdrojowym ale Sanus widziałem tylko z zewnątrz.

Pozdrawiam
Hipek
ODPOWIEDZ