Aspołeczne zachowania w sanatorium
-
forumowicz
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Re: Aspołeczne zachowania w sanatorium
Temat jak temat ...piszmy dalej nie obrażajmy się na "słowa"
Zachowania rożnych osób które odbiegają od panujących norm (w sanatorium) będą,pomóżmy sobie radą jak to przetrwać.
Pozdrawiam
Całkiem jest możliwe, że owa "inna" osoba jest najnormalniejsza w świecie i tylko przydzielono ją do grona odmieńców. Więcej luzu i spokoju nam potrzebaAtina pisze:5 osób normalnych jedna właśnie taka "inna"co z tym fantem zrobić
Do sanatoriów trafiają różni, chorzy ludzie. Są osoby nerwowe, z kompleksami psychicznymi, nieprzystosowani społecznie, itd. Jeżeli coś się nam nie podoba, poprośmy o inny stolik, ale nie potępiajmy "innego" człowieka, ponieważ nigdy nie wiadomo kto naprawdę jest innym.
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Egoistyczne zachowanie na zasadzie "wszystko moje"chleb,surówka itp...
Znacie takie przypadki,stolik 6 osobowy ...5 osób normalnych jedna właśnie taka "inna"co z tym fantem zrobić
Może temat Wam również znany ?
W takim razie Lekarzu,Słoneczko,Nianiu...ja i pięć osób z mojego stolika było (nienormalnych) a jedna pani X była normalna. Tyle w temacie,pozdrawiam
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
tzn. przeklinają, źle zachowują się przy stoliku(mlaskają, siorpią, głośno krzyczą, drapią się po...... głowie
są normalnymi ludźmi
Po prostu albo takie są , tak ich wychowano albo brak im obycia i tak jak powiedział Lekarz