Sanatorium Pałac na wodzie Augustów

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Marro
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2016 20:15
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Sanatorium Pałac na wodzie Augustów

Post autor: Marro »

Zgadzam się z kolega obsługa rechabilitanci starają się jak mogą .Niestety baza zabiegowa uboga ,wszystkie takie zabiegi mamy u siebie w przechodniach a nawet i lepsze .Co do obiektu brakuje osoby która tego by dopilnowała zażadzała .Pżeżyć przezyliśmy ale drugi raz bym tam niechciał być (zabiegi) a ludzie trafili się fajni . Pozdrawiam pażdziernikowy turnus. :D
Ewelina1235
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 wrz 2016 21:38
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Ewelina1235 »

to chociaż tyle dobrego,że towarzystwo dopisało -to też jest jakiś plus
Tomek21
Na forum od: 01 gru 2016 09:07

Post autor: Tomek21 »

Witam

Chcialbym podzielic sie swoje opinia po pobycie w sanatorium w Augustowie "Palac na Wodzie". Je
Tomek21
Na forum od: 01 gru 2016 09:07

Post autor: Tomek21 »

Witam

Chcialbym podzielic sie swoja opinia po pobycie w sanatorium w Augustowie "Palac na Wodzie" Falkowski. Do Sanatorium w Augustowie przyjechalem 14 wrzesnia. Z pobytu w Sanatorium jestem bardzo zadowolony. Jedzenie bardzo smaczne. Pokoje czyste Panie ktore sprzataja pokoje bardzo sympatyczne. Jesli Chodzi o zabiegi bardzo mi pomogly na moje schorzenia. Jestem zadowolony i dziekuje calemu Personelowi za pomoc i za uczynnosc. Goraco polecam Sanatorium Palac na wodzie Falkowski w Augustowie. ;) ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Panie Tomku 21 - opinia rewelka , to miło , że dzielisz się swoimi spostrzeżeniami :?
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Tomek21 pisze:Witam

Chcialbym podzielic sie swoja opinia po pobycie w sanatorium w Augustowie "Palac na Wodzie" Falkowski. Do Sanatorium w Augustowie przyjechalem 14 wrzesnia. Z pobytu w Sanatorium jestem bardzo zadowolony. Jedzenie bardzo smaczne. Pokoje czyste Panie ktore sprzataja pokoje bardzo sympatyczne. Jesli Chodzi o zabiegi bardzo mi pomogly na moje schorzenia. Jestem zadowolony i dziekuje calemu Personelowi za pomoc i za uczynnosc. Goraco polecam Sanatorium Palac na wodzie Falkowski w Augustowie. ;) ;)
Myślałam, że pęknę ze śmiechu czytając tę opinię.
Awatar użytkownika
Gosia+
Na forum od: 04 lis 2016 11:36
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Gosia+ »

Witam !
miałam przyjemność uczestniczyć w turnusie rehabilitacyjnym w owym Pałacu na Wodzie 27.11-20-122016 r. Co do zaplecza medycznego nie miałam żadnych zastrzeżeń obsługa medyczna rewelacja , rehabilitanci w pełni profesjonalni mili sympatyczni dwóch Kamilów Anetka Dorotka jak również pozostali , panie pielęgniarki no na piątkę z plusem , jedzenie raczej ubogie ale bardzo smaczne, panie z obsługi przemiłe . Mam jednak zastrzeżenie niska temperatura w pałacu pan właściciel chyba oszczędzał na opale , połowę kuracjuszy było przyziemionych ja zresztą też , ale to szczegół . Brak ciepła rekompensowała nam miła atmosfera jaką stworzyli sami kuracjusze , bardzo mili sympatyczni ludzie ,szybko stworzyliśmy miłą paczkę .pozdrawiam :P :serce:
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2016 22:18
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: AgaC »

Czy ktos wie gdzie kuracjusze z Palacu dowozeni są na basen i na zabiegi krioterapii?
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Koleżanka była w tamtym roku,dopytam.Pozdrawiam.
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2016 22:18
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: AgaC »

Dziękuję :kwiat:
Zablokowany