Sanatorium Pałac na wodzie Augustów
-
Marro
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2016 20:15
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Sanatorium Pałac na wodzie Augustów
-
Ewelina1235
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 07 wrz 2016 21:38
- Staż sanatoryjny: 0
Chcialbym podzielic sie swoje opinia po pobycie w sanatorium w Augustowie "Palac na Wodzie". Je
Chcialbym podzielic sie swoja opinia po pobycie w sanatorium w Augustowie "Palac na Wodzie" Falkowski. Do Sanatorium w Augustowie przyjechalem 14 wrzesnia. Z pobytu w Sanatorium jestem bardzo zadowolony. Jedzenie bardzo smaczne. Pokoje czyste Panie ktore sprzataja pokoje bardzo sympatyczne. Jesli Chodzi o zabiegi bardzo mi pomogly na moje schorzenia. Jestem zadowolony i dziekuje calemu Personelowi za pomoc i za uczynnosc. Goraco polecam Sanatorium Palac na wodzie Falkowski w Augustowie.
-
forumowicz
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Myślałam, że pęknę ze śmiechu czytając tę opinię.Tomek21 pisze:Witam
Chcialbym podzielic sie swoja opinia po pobycie w sanatorium w Augustowie "Palac na Wodzie" Falkowski. Do Sanatorium w Augustowie przyjechalem 14 wrzesnia. Z pobytu w Sanatorium jestem bardzo zadowolony. Jedzenie bardzo smaczne. Pokoje czyste Panie ktore sprzataja pokoje bardzo sympatyczne. Jesli Chodzi o zabiegi bardzo mi pomogly na moje schorzenia. Jestem zadowolony i dziekuje calemu Personelowi za pomoc i za uczynnosc. Goraco polecam Sanatorium Palac na wodzie Falkowski w Augustowie.![]()
miałam przyjemność uczestniczyć w turnusie rehabilitacyjnym w owym Pałacu na Wodzie 27.11-20-122016 r. Co do zaplecza medycznego nie miałam żadnych zastrzeżeń obsługa medyczna rewelacja , rehabilitanci w pełni profesjonalni mili sympatyczni dwóch Kamilów Anetka Dorotka jak również pozostali , panie pielęgniarki no na piątkę z plusem , jedzenie raczej ubogie ale bardzo smaczne, panie z obsługi przemiłe . Mam jednak zastrzeżenie niska temperatura w pałacu pan właściciel chyba oszczędzał na opale , połowę kuracjuszy było przyziemionych ja zresztą też , ale to szczegół . Brak ciepła rekompensowała nam miła atmosfera jaką stworzyli sami kuracjusze , bardzo mili sympatyczni ludzie ,szybko stworzyliśmy miłą paczkę .pozdrawiam
-
AgaC
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 mar 2016 22:18
- Staż sanatoryjny: 8