Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bożenko321 z tego co czytałam, super sanatorium, aż Ci zazdroszczę (żartuję). Moj profil reumatologia i kardiologia dlatego muszę pewnie poczekać jeszcze.
Dzięki za info i przy okazji wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku dla Ciebie i wszystkich tu obecnych
Bożenko gratulacje.Aniu niestety terminy się wydłużyły .Miałam napisane ok. 20 miesięcy , mój nr ok 16 tysięcy planowany termin to sierpień , wrzesień ale moje plany uległy zmianie po rozmowie podczas wizyty na Kopcińskiego gdzie to pani urzędniczka bardzo miłym głosem oznajmiła mi że terminy się wydłużają i powinnam urlop zaplanować na początek listopada a nawet grudzień bo jeszcze część umów jest w negocjacji.Czyli idzie to lepsze Mam taki sam profil jak Ania i wydzwaniam o zwroty bo w listopadzie i grudniu nie mam nawet co marzyć o urlopie
Dzięki, ja też czytałam i sanatorium jest ok. Jak zadzwoniłam w grudniu to Pani w NFZ powiedziała mi, że wyjazd kwiecień-maj. Kilkanaście dni upłynęło i jest luty-marzec Wszystkiego dobrego w 2017 roku życzę
Witaj fidellina warto czytać wcześniejsze posty, można dużo wyczytać i dużo się dowiedzieć. W moim przypadku od złożenia wniosku do wyjazdu to 21 miesięcy. Pozdrawiam serdecznie.
Bożenko , Ty czekałaś 21 miesięcy ale myślę że profil leczenia ma też wpływ na okres oczekiwania .Tak na marginesie to nie mam pojęcia z kąt im się wzięła u mnie ta Kardiologia bo że co drugiej osobie wpisują reumatologie to już się przyzwyczaiłam ale u mnie podstawowe schorzenie to endokrynologia a u kardiologa to pojawiam sie raz w roku tak kontrolnie
To będzie mój drugi wyjazd ,Poprzedni podnosił do końca adrenalinę przydział przy nr.dwieście z kawałkiem i 17 dni do wyjazdu Niestety nie zbadane są działania funduszu zwanego zdrowiem Popatrzyłam na to Sanatorium Agat- bajka .Tez bym tak chciała