NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
ania1701
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2013 08:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Re: NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?

Post autor: ania1701 »

Bożenko321 z tego co czytałam, super sanatorium, aż Ci zazdroszczę :) (żartuję). Moj profil reumatologia i kardiologia dlatego muszę pewnie poczekać jeszcze.
Dzięki za info i przy okazji wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku dla Ciebie i wszystkich tu obecnych :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Bożenko gratulacje.Aniu niestety terminy się wydłużyły .Miałam napisane ok. 20 miesięcy , mój nr ok 16 tysięcy planowany termin to sierpień , wrzesień ale moje plany uległy zmianie po rozmowie podczas wizyty na Kopcińskiego gdzie to pani urzędniczka bardzo miłym głosem oznajmiła mi że terminy się wydłużają i powinnam urlop zaplanować na początek listopada a nawet grudzień bo jeszcze część umów jest w negocjacji.Czyli idzie to lepsze :roll: Mam taki sam profil jak Ania i wydzwaniam o zwroty bo w listopadzie i grudniu nie mam nawet co marzyć o urlopie
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55

Post autor: Bozena321 »

Dzięki, ja też czytałam i sanatorium jest ok. Jak zadzwoniłam w grudniu to Pani w NFZ powiedziała mi, że wyjazd kwiecień-maj. Kilkanaście dni upłynęło i jest luty-marzec :lol: Wszystkiego dobrego w 2017 roku życzę :serce:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bo to jak w grze hazardowej , nic pewnego ;)
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

wiesniaczkaela pisze:Bo to jak w grze hazardowej , nic pewnego ;)
Dokładnie :lol: :lol: :lol:
fidellina
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 sie 2016 12:25
Staż sanatoryjny: 4

Łódzki NFZ czas oczekiwania

Post autor: fidellina »

Jak teraz długo czeka się w Łódzkim NFZ ja czekam rok i mam 24800 , może ktoś ostatnio dostał przydział proszę o odpowiedz
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj fidellina :-) warto czytać wcześniejsze posty, można dużo wyczytać i dużo się dowiedzieć. W moim przypadku od złożenia wniosku do wyjazdu to 21 miesięcy. Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bożenko , Ty czekałaś 21 miesięcy ale myślę że profil leczenia ma też wpływ na okres oczekiwania .Tak na marginesie to nie mam pojęcia z kąt im się wzięła u mnie ta Kardiologia :shock: bo że co drugiej osobie wpisują reumatologie to już się przyzwyczaiłam ale u mnie podstawowe schorzenie to endokrynologia a u kardiologa to pojawiam sie raz w roku tak kontrolnie :roll: :lol:
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Elu :-) nie wiem jak to u nich działa. Niby są odrębne kolejki. 2 i pół roku temu miałam przydział z numerkiem 1600 też neurologia, a teraz 3600.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

To będzie mój drugi wyjazd ,Poprzedni podnosił do końca adrenalinę ;) przydział przy nr.dwieście z kawałkiem :roll: i 17 dni do wyjazdu :roll: Niestety nie zbadane są działania funduszu zwanego zdrowiem :lol: Popatrzyłam na to Sanatorium Agat- bajka .Tez bym tak chciała :lol:
ODPOWIEDZ