Nie wiem jak jest gdzie indziej,opisałem to co wiem.Casandra pisze:woytek, może podlaskie sądy są mnie obciążone. Ja o takich terminach nie słyszałam.
4 tygodnie?! w życiu! pierwsza rozprawa po 2-3 miesiącach. A po niej jeszcze kilka.
Hotel Olecko marzec 2017
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 14
Re: Hotel Olecko marzec 2017
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Woytek ziemia do bazy i radzę się obudzić
a już na pewno nie pisać nic typu CHORY zawsze WYGRA .Zapewniam Cię że CWANIAK prędzej WYGRA
Chory wielokrotnie nie ma sił i środków a cwaniaczki tak .Wiem coś na ten temat bo wielokrotnie byłam świadkiem takich sytuacji gdzie ludzie naprawdę chorzy przegrywali walkę w sądach 
-
forumowicz
Aniu, chodziło mi oczywiście o tygodnie.złóz przed wyjazdem do sanatorium - 6-8 miesięcy przed zakończeniem świadczenia.
6-8 tygodni przed zakończeniem świadczenia nie miesięcy.
Hej, też na ortopedii w czerwcu mnie operowano. Miałam już robione badanie tk, mam dolegliwości bólowe, problemy z siedzeniem. Lekarz zadecydował, że trzeba jeszcze raz.Orfeusz pisze:kaska pisze:W Olsztynie[/quot
Cześć! Sledzę to forum myśląc, że coś dowiem się na temat tego Olecka itd. Jednak chyba to ja będę musiała poinformować Was na temat turnusów w Olecku. Pierwszy turnus zaczął się już 2 stycznia. Ja Jadę 26 stycznia. Możecie liczyć na moje "wylewne" opisy. Będzie to mój pierwszy wyjazd. I tu Kasiu mam do Ciebie pytanko. Ja też byłam operowana w Olsztynie w Szpitalu wojewódzkim tyle że na ortopedii (szyjny) Na jakiej podstawie wiesz, że czeka Cię powtórna operacja?Opinia pokontrolna czy samopoczucie? Ja mam kontrolę dopiero 24 stycznia ( operacja 22 listopad) i już ZUS wysyła mnie na rechabilitację.![]()