Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witajcie, też tam zostałam zesłana na 19stego lutego. Jakichkolwiek informacji oczywiście zero, poza tym co już sami wiecie Mrocznie to wygląda i dziwnie pachnie
Słyszałem że komórki zabierają do depozytu na czas kuracji,laptopy i tablety zabronione,z rozrywek tylko kawa zbożowa i apel o 5 rano na boisku nieopodal bez względu na pogodę
no to wam nie zazdroszczę. A tak poważnie - poszukajcie opinii w necie, jest ich trochę. Myślę, że są miarodajne, w końcu od zeszłego roku za dużo na pewno się nie zmieniło. Nie sądzę żeby podnieśli standard tylko dlatego że ZUS przyjedzie. Pozostaje mieć nadzieję, że w bazę zabiegową chociaż zainwestowali.
Casandra kiedy ja zupełnie nic nie znajduję prócz tego co tyczy się samego hotelu, a co też pozytywami zresztą nie świeci wygląda na to, że wyłącznie na miejscu dokona się krystaliczna ocena sytuacji, ale to może i dobrze pomijając fakt pogodowy taka podróż w nieznane
sprawdź tam, gdzie podałam a rzeczywista ocena - tak jak piszesz. Pewnie z turnusu na turnus coś się będzie zmieniać, w końcu dla nich ZUS-owcy to też nowość.
Dzięki, widziałam, ale masz rację dla nich to też nowy film... tak czy inaczej bez względu na to jak tam będzie i co zastaniemy warto chociażby dla samego faktu przyziemnego odpoczynku miejmy nadzieję w dobrym towarzystwie