Hotel Olecko marzec 2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: entropia »

Witajcie, też tam zostałam zesłana na 19stego lutego. Jakichkolwiek informacji oczywiście zero, poza tym co już sami wiecie :roll: Mrocznie to wygląda i dziwnie pachnie :D
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

Słyszałem że komórki zabierają do depozytu na czas kuracji,laptopy i tablety zabronione,z rozrywek tylko kawa zbożowa i apel o 5 rano na boisku nieopodal bez względu na pogodę :twisted:
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A ja słyszałam, że witają bukietem kwiatów, schłodzonym winem i talonami do baru :twisted:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

woytek pisze:...z rozrywek tylko kawa zbożowa i apel o 5 rano na boisku nieopodal bez względu na pogodę :twisted:
to dla kogo ten parkiet?
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

Casandra pisze:
woytek pisze:...z rozrywek tylko kawa zbożowa i apel o 5 rano na boisku nieopodal bez względu na pogodę :twisted:
to dla kogo ten parkiet?
Parkiet zaadaptowany na potrzeby bezdomnych, coś w rodzaju noclegowni :(
forumowicz

no to wam nie zazdroszczę. A tak poważnie - poszukajcie opinii w necie, jest ich trochę. Myślę, że są miarodajne, w końcu od zeszłego roku za dużo na pewno się nie zmieniło. Nie sądzę żeby podnieśli standard tylko dlatego że ZUS przyjedzie. Pozostaje mieć nadzieję, że w bazę zabiegową chociaż zainwestowali.
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Casandra kiedy ja zupełnie nic nie znajduję prócz tego co tyczy się samego hotelu, a co też pozytywami zresztą nie świeci :D wygląda na to, że wyłącznie na miejscu dokona się krystaliczna ocena sytuacji, ale to może i dobrze pomijając fakt pogodowy taka podróż w nieznane ;)
forumowicz

sprawdź tam, gdzie podałam a rzeczywista ocena - tak jak piszesz. Pewnie z turnusu na turnus coś się będzie zmieniać, w końcu dla nich ZUS-owcy to też nowość.
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki, widziałam, ale masz rację dla nich to też nowy film... tak czy inaczej bez względu na to jak tam będzie i co zastaniemy warto chociażby dla samego faktu przyziemnego odpoczynku miejmy nadzieję w dobrym towarzystwie :D
Dominika 900
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 gru 2016 14:39

Post autor: Dominika 900 »

Walory no jasne
Zablokowany