Wniosek złożony w październiku 2015 roku

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Re: Wniosek złożony w październiku 2015 roku

Post autor: danusia57 »

maria123 pisze:Gratulacje Danusiu. Miejsce ciekawe i termin :kwiat: :kwiat: :kwiat:

Maria :kwiat: dziękuję i Tobie nie długo przyślą skierowanie do sanatorium,cieplutko pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

cela123 pisze:Byłam w julianówce w 2014 roku. Wróciłam bardzo zadowolona.
Cela :kwiat: bardzo proszę napisz jak wyglądają pokoje 3 osobowe,bo na 2 nie mam co liczyć,bo tylko dla małżeństw,jakie są zabiegi,czy można dogadać się z lekarzem,czekam na opis,pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
lenasto
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 sty 2016 20:01
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: lenasto »

danusia57 pisze: W przeglądarce jest przydział
SANATORIUM JULIANÓWKA Heleny Szulc
CIECHOCINEK WIDOK 10
od 27 marca do 17 kwietnia
Dodrze że to już wiosna,nigdy tam nie byłam,zwiedzę Toruń i może zbierze się fajne forumowe towarzystwo :D :D
...
......Danusiu .....gratuluję przydziału , cieszę się razem z Tobą Ciechocinek znam tylko z jednodniowej wycieczki .
Na pewno znajdziesz ciekawe towarzystwo i oczywiście zabiegi , z których będziesz zadowolona .
. :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Lenasto :serce: dzięki wielkie,tylko szkoda że nie bliżej Ciebie bo mogłybyśmy się spotkać na kawie,pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

]Danusiu przydział koniec stycznia, wyjazd marzec-kwiecień :lol: tak obstawiam :lol: Powdzenia :kwiat:[/quote]

No i trafiłam :lol: Danusiu gratuluje :kwiat: dopiero teraz zaglądnęłam a tu masz przydział- Ciechocinek.Piękne miejsce byłam ale b.dawno w Łącznościowcu.Czas bardzo dobry bo już cieplej .Zgranej paczki na hulanki z Cyganami :lol: ,dobrych trafionych zabiegów i w pokoju fajnej osoby . Pozdrawiam. :kwiat:
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Lisa »

Witam wszystkich, wniosek zlozylam w pazdzierniku 2015, nfz mazowiecki, w dniu dzisiejszym pozostalo 49513 :(
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

wieslawa kowalska633 pisze:]Danusiu przydział koniec stycznia, wyjazd marzec-kwiecień :lol: tak obstawiam :lol: Powdzenia :kwiat:
No i trafiłam :lol: Danusiu gratuluje :kwiat: dopiero teraz zaglądnęłam a tu masz przydział- Ciechocinek.Piękne miejsce byłam ale b.dawno w Łącznościowcu.Czas bardzo dobry bo już cieplej .Zgranej paczki na hulanki z Cyganami :lol: ,dobrych trafionych zabiegów i w pokoju fajnej osoby . Pozdrawiam. :kwiat:[/quote]

:lol: :lol: Wiesiu ale miałaś ,,nosa'' jesteś forumową jasnowidzką :lol: ,co to za hulanki z Cyganami :?:
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Lisa pisze:Witam wszystkich, wniosek zlozylam w pazdzierniku 2015, nfz mazowiecki, w dniu dzisiejszym pozostalo 49513 :(
Lisa :kwiat: witaj w październikowej kolejce,zaglądaj do nas, szybciej Ci czas zleci do przydziału,pozdrawiam :D :D
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Lisa »

dopiero przed kilkunastoma minutami udalo mi sie aktywowac konto, bo nigdy nie mam czasu, zeby do tego usiasc, dzieki za zachete na poczatek :serce:
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Lisa masz duzy numerek,a 18 miesięcy minie w kwietniu,to będziesz miała weryfikację czy w waszym NFZ duze są spadki numerów :?:
ODPOWIEDZ