Hotel Olecko marzec 2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: pawel1974 »

Najważniejsze żeby rehabilitacja coś dała, a reszta jakoś pójdzie :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

pojawił się opis, rehabilitacja okrojona, tylko nie wiadomo na ile. Wydaje mi się ze hotel podpisując umowę wymogi musiał spełnić tak jak każdy inny obiekt, więc okrojenie rehabilitacji
Postautor: Martuska » 22 sty 2017 20:22 to ze zabiegi sa okrojone, to wylacznie sprawa ZUS, co daja to osrodki oferuja,

jest zastanawiające.
Paweł jak już pojedziesz napisz ile tych zabiegów w karcie Ci zapisali i jakich.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2017 21:53 przez forumowicz, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Już w czwartek się okaże co tam się dzieje i co z czym się je.
forumowicz

a je się akurat dobrze. W restauracji - zresztą ze zdjęć na stronie wynika, że rzeczywiście ładna ta restauracja.
Awatar użytkownika
Anka1084
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2016 16:46
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Anka1084 »

Prawda Casandra, daje troche do myślenia ( te okrojone rehabilitacje) 5 zabiegów dziennie powinno byc , tylko po ile minut i jakie sa te zabiegi ? Basen , kriokomora, ciekawi mnie co jeszcze maja?
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Casandra pisze:pojawił się opis, rehabilitacja okrojona, tylko nie wiadomo na ile. Wydaje mi się ze hotel podpisując umowę wymogi musiał spełnić tak jak każdy inny obiekt, więc okrojenie rehabilitacji
Postautor: Martuska » 22 sty 2017 20:22 to ze zabiegi sa okrojone, to wylacznie sprawa ZUS, co daja to osrodki oferuja,

jest zastanawiające.
Paweł jak już pojedziesz napisz ile tych zabiegów w karcie Ci zapisali i jakich.
Oczywiście że napiszę, nie ma sprawy. Choć ja też jak jest możliwość to proszę o zabiegi lekarza takie które mi pomagają. Ale będę na miejscu to będę mądrzejszy.
Olgga53
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2016 12:44

Post autor: Olgga53 »

Może ktoś coś więcej skrobnie w tym temacie jeszcze
forumowicz

Aniu - kriokomory nie musisz mieć, to zależy od wskazań a poza tym kriokomora to koszt, ciekawe czy dają wszystkim jak leci?
basen pewnie mają wszyscy i jakieś kąpiele bąbelkowe powinny być - mogą być w jacuzzi. Przynajmniej ja na trzech pobytach miałam zawsze. Poza basenem ćwiczenia suche - pewnie na tych matach co leża na sali gimnastycznej , niektórzy pewnie na podwieszkach w odciążeniu. I może ci szczególnie chorzy jakieś indywidualne z fizjoterapeutą. Bo ćwiczenia powinny być dwa razy dziennie. No i jakieś okłady i zabiegi elektro=magnetyczne. Oczywiście pogadanki i relaksacje - ta święta rzecz ;)
forumowicz

Anka1084 pisze: ? Basen , kriokomora, ciekawi mnie co jeszcze maja?
to co na stronie. Widziałam jedną wannę do masażu ręcznego wodnego, więc pewnie nie każdy się załapie. Ale są wirówki częściowe - to w końcu też kąpiele.
Awatar użytkownika
Anka1084
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2016 16:46
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Anka1084 »

Zostaje nam wytrwale czekac na opisy kuracjuszy , co chodzi o zabiegi . Mysle ze nie bedzie najgorzej z ta rehabilitacja , to wszystko zalezy od zaleceń lekarza i schorzeń pacjenta . Jestem dobrej myśli :D
Zablokowany