no właśnie i gdzie tu logika - na wycieczkę można a do domu, który jest zazwyczaj bliżej to już nie?sztani pisze:Nie będę dyskutował . wycieczki o ile są to organizuje ośrodek ( przeważnie ) i on bierze odpowiedzialność .
Hotel Olecko marzec 2017
-
forumowicz
Re: Hotel Olecko marzec 2017
-
forumowicz
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
lepiej milo się rozczarować jak pojechać z nastawieniem ,że to wczasy połączone z rehabilitacją i ja tam jestem panem
-
forumowicz
wycieczki są zazwyczaj organizowane przez biura zewnętrzne.sztani pisze:Nie będę dyskutował . wycieczki o ile są to organizuje ośrodek ( przeważnie ) i on bierze odpowiedzialność .
Tyle mam do powiedzenia w temacie
jak takie luzy były to podaj gdzie byłaś może też się tam wybiorę
To było na południu Polski - wtedy jeszcze nie było ograniczeń w kilometrach. Bo to było kilka dobrych lat temu, moja pierwsza prewencja. Teraz Ciebie tam nie puszczą z ZUS-u - za daleko.
Nikt specjalnie nie wnikał co kuracjusze robią w czasie wolnym, ważne żeby na noc wracali bo był obchód i drzwi zamykane na klucz o 22. Mieliśmy oddzielny budynek.
Co Ty Sztani taki nerwowy się zrobiłeś ostatnio?
-
forumowicz
-
forumowicz
no tu chyba raczej nikt tak nie myśli, widzisz że ludzie po operacjach jadą i raczej z nastawieniem na leczenie.sztani pisze: lepiej milo się rozczarować jak pojechać z nastawieniem ,że to wczasy połączone z rehabilitacją i ja tam jestem panem
A ja jeżeli pojadę gdzieś to prywatnie - w tym roku ZUS raczej mnie nie zaszczyci.
Spokojnej nocy.