Hotel Olecko marzec 2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: forumowicz »

sztani pisze:Nie będę dyskutował . wycieczki o ile są to organizuje ośrodek ( przeważnie ) i on bierze odpowiedzialność .
no właśnie i gdzie tu logika - na wycieczkę można a do domu, który jest zazwyczaj bliżej to już nie?
forumowicz

Casandra brawo zgadzam sie z twoim postem byl super jestem po wrazeniem uzasadnienia wyjazdow z senatorium wielki szacunek dla pani a wiec zycie sie obronilo a nie sztywny regulamin i moim zdaniem nic nie wkladasz ludziom zlego do glowy piszesz jak jest brawo brawo brawo
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Logiki nie ma ale tak myślą ludzie w ośrodku. (szefostwo) bo przy tym pewnie grosz jakiś zarobią jak będzie komplet na wycieczkę. dobrej nocki .
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

Ja też spadam, dobranoc wszystkim.
forumowicz

dobranoc dobranoc :)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Powodzenia Panowie i Panie na turnusie a jak będzie to sami zobaczycie i mam nadzieję opiszecie . :)
lepiej milo się rozczarować jak pojechać z nastawieniem ,że to wczasy połączone z rehabilitacją i ja tam jestem panem
Ostatnio zmieniony 24 sty 2017 22:30 przez sztani, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

hej pawel hej casandra jeszcze raz gratuluje postu :D
forumowicz

sztani pisze:Nie będę dyskutował . wycieczki o ile są to organizuje ośrodek ( przeważnie ) i on bierze odpowiedzialność .
Tyle mam do powiedzenia w temacie :)
jak takie luzy były to podaj gdzie byłaś może też się tam wybiorę :)
wycieczki są zazwyczaj organizowane przez biura zewnętrzne.
To było na południu Polski - wtedy jeszcze nie było ograniczeń w kilometrach. Bo to było kilka dobrych lat temu, moja pierwsza prewencja. Teraz Ciebie tam nie puszczą z ZUS-u - za daleko.
Nikt specjalnie nie wnikał co kuracjusze robią w czasie wolnym, ważne żeby na noc wracali bo był obchód i drzwi zamykane na klucz o 22. Mieliśmy oddzielny budynek.

Co Ty Sztani taki nerwowy się zrobiłeś ostatnio?
forumowicz

moze jest coraz wiecej ludzi ktorzy maja odmienne zdanie niz kolega ;)
forumowicz

sztani pisze: lepiej milo się rozczarować jak pojechać z nastawieniem ,że to wczasy połączone z rehabilitacją i ja tam jestem panem
no tu chyba raczej nikt tak nie myśli, widzisz że ludzie po operacjach jadą i raczej z nastawieniem na leczenie.
A ja jeżeli pojadę gdzieś to prywatnie - w tym roku ZUS raczej mnie nie zaszczyci.

Spokojnej nocy.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2017 22:37 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany