Mario bardzo Ci dziękuję
Dzień zaczynam z nr 4789.
Mario Ty już prawie "na walizkach". Masz jakieś miejsce, a może sanatorium do którego chciałabyś pojechać?
Pozdrawiam cieplutko w ten piękny, zimowy, słoneczny dzień.

Zasady funkcjonowania tej kolejki i tych zupełnie innych z lat osiemdziesiątych są prawie takie same. Tam też kolejka się wydłużała bo ktoś w nią wchodził. Czy to w tym systemie, czy w tamtym czy też w tym który będzie zawsze byli, są i będą równi i równiejsi. Trzeba się uzbroić w cierpliwość bo kolejka NFZ ma to do siebie, że im bliżej początku kolejki to lubi właśnie tak tańczyć.Andy60 pisze:Witam, tydzien temu otrzymalem pismo z NFZ , w ktorym widnieje informacja, ze moj numer w kolejce na leczenie uzdrowiskowe szpitalne (kardiologia) to 248. W ciagu minionego tygodnia sledzilem przebieg kolejki , moje nr oscylowaly od 250 do 266.........dziwi mnie taka sytuacja, zamiast przyblizac sie do otrzymania terminu , oddalam sie. Na dzien dzisiejszy mam nr 251. Czym mozna tlumaczyc taka sytuacje?
Dziękuję za życzenia i optymistyczną informację, oby się spełniło. Do tej pory trafiłam listopad i luty. Jedyny minus to krótki dzień. PozdrawiamTadek7775 pisze:Ja bym jednak liczył na ten maj. Kolejka na pewno zwolni. Listopad i grudzień ubiegłego roku był tragiczny. Musieli zatem przyspieszyć żeby sanatoria nie popadały. Zobaczycie że wróci do normalności. Czyli średnio ok. 1500 na miesiąc. Jeżeli już dzisiaj rozdają terminy kwietniowe to wcześniejszy termin można dostać z łapanki. Ktoś rezygnuje i muszą szukać.nemawe pisze:Witam. Mam dziś numer 1670 - reumatologia... składałam w XII 2015. Przy tak szybkim ubywaniu nr kolejki chyba nie ma co liczyć na maj . Pozdrawiam
Życzę najkorzystniejszych terminów i wymarzonych uzdrowisk.
Pozdrawiam
Nemawe! Jestem blisko Ciebie, siedzę na miejscu 1717-reumatologia...składałam w grudniu 2015.nemawe pisze:Witam. Mam dziś numer 1670 - reumatologia... składałam w XII 2015. Przy tak szybkim ubywaniu nr kolejki chyba nie ma co liczyć na maj . Pozdrawiam

maria123 pisze: Nemawe! Jestem blisko Ciebie, siedzę na miejscu 1717-reumatologia...składałam w grudniu 2015.Ja nadal liczę na maj/czerwiec. Zapraszam na wątek pt."kto składał do sanatorium w grudniu 2015?"
![]()
![]()
Jest nas tam dużo więcej grudniowych.
![]()
![]()
Jest duża nadzieja, że dostaniemy razem przydział do sanatorium.
Pozdrawiam cieplutko.
![]()
![]()